Περνίς, όπως ο Χουάν (vids)

Δεύτερο τερματοφύλακα που…. βγάζει πέναλτι βρήκε ο Ηρακλής, με τον Σλοβάκο να θυμίζει Χουάντερσον στο φιλικό με τη Φιορεντίνα.

Στο φιλικό παιχνίδι με τη Φιορεντίνα ο Ντούσαν Περνίς απέκρουσε το πέναλτι του Χιλιανού Ματίας Φερνάντες και θύμισε σε πολλούς τον Χουάντερσον, ο οποίος απουσίαζε από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας του Ηρακλή φημίζεται για τις αποκρούσεις του στις εκτελέσεις πέναλτι και το θετικό για τους κυανόλευκους είναι ότι και ο Σλοβάκος έδειξε καλά αντακλαστικά στο συγκεκριμένο τομέα.

Η απόκρουση του στο πέναλτι του Χιλιανού ήταν εξαιρετική στη δεξιά του γωνιά, με τις ευχές όλων να μπορεί να το επαναλάβει όποτε χρειαστεί, κάτι που έκανε ο Χουάντερσον στον προημιτελικό κυπέλλου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει.

Ο Περνίς πάντως απέκρουσε το χτύπημα πέναλτι του παίκτη που στη ψυχοφθόρα διαδικασία του τελικού του Κόπα Αμέρικα ευστόχησε απέναντι στον Ρομέρο, τον τερματοφύλακα της Αργεντινής.

Στη δεξιά πλευρά ήταν και πάλι το χτύπημα του Ματίας Φερνάντες, ψηλά και δυνατά, σε αντίθεση με αυτό απέναντι στον Περνίς, ο οποίος το έβγαλε κάτω χαμηλά.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top