Με κόσμο στη Λέσβο

Οι υπεύθυνοι της Καλλονής άναψαν πράσινο στην παρουσία φίλων του Ηρακλή στο γήπεδο για το Σαββατιάτικο παιχνίδι.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Τη δυνατότητα να προμηθευτούν εισιτήρια απο ειδικό εκδοτήριο που θα λειτουργήσει την ημέρα του αγώνα με την Καλλονή, θα έχουν όσοι φίλοι του Ηρακλή μεταβούν στη Λέσβο.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της αναφορικά με τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας και τα αποτελέσματα της, η ΠΑΕ Ηρακλής αναφέρει τα εξής:

“Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα μόλις λεπτά η σύσκεψη που είχαν οι φορείς της Λέσβου με τους υπευθύνους της ΑΕΛ Καλλονής και τον υπεύθυνο ασφαλείας της ΠΑΕ Ηρακλής, Μάκη Σαρλή, όσον αφορά τα μέτρα τάξης του Σαββατιάτικου αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Superlegaue.
Στη σύσκεψη, εκτός του Μάκη Σαρλή, συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος και ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΑΕΛ Καλλονής, καθώς και οι διοικητές της Αστυνομίας, της Ασφάλειας, της Τροχαίας και της Δ .Ε.Α.Β (Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας) του νησιού.


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα και με διάθεση να γίνει ότι είναι δυνατόν, ώστε οι φίλοι του Ηρακλή που θα επισκεφθούν το όμορφο νησί, να εξυπηρετηθούν χωρίς προβλήματα.


Όπως γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις, απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών, ωστόσο, οι φίλοι της ομάδας μας που θα ταξιδέψουν στη Λέσβο μεμονωμένα, θα μπορούν να προμηθεύονται το εισιτήριό τους και να εισέρχονται κανονικά στο γήπεδο της Καλλονής.


Η ΠΑΕ Ηρακλής, ζήτησε να υπάρχει εκδοτήριο, καθώς και μία πλευρά της κερκίδας προς διάθεση των φίλων της ομάδας μας, κάτι που έγινε άμεσα αποδεκτό από τους υπευθύνους της ομάδας της Καλλονής”.

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top