“Υπάρχει άψογη συνεργασία με τον Ηρακλή”

Για τα θέματα του Καυτανζογλείου αλλά και για την άψογη συνεργασία που υπάρχει με τον Ηρακλή μίλησε ο Πέτρος Πετρίδης

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο διευθυντής του Καυτανζογλείου, Πέτρος Πετρίδης, μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή “Ώρα για μπλε” και τοποθετήθηκε για το άλυτο θέμα με την επιτροπή του Σταδίου.

Αναλυτικά:

“Υπάρχει όντως ένα σημαντικό πρόβλημα καθώς δεν έχει οριστεί ακόμα επιτροπή Σταδίου. Εγώ ως διευθυντής εκτελώ τις εντολές της επιτροπής, η οποία ακόμα δεν έχει οριστεί”, δήλωσε αρχικά ο Πέτρος Πετρίδς και συνέχισε, “Πιστεύω όμως πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα , καθώς όπως στο φιλικό με τον Πανθρακικό, θα έρθει η εντολή από το Υπουργείο για τη διεξαγωγή του αγώνα με τον Πανιώνιο”.

Για την έναρξη των απαραίτητων έργων, είπε: “Μπορεί να δοθεί εντολή για αυτό το ματς και στη συνέχεια να κάνουν τα έργα και τις διορθωτικές κινήσεις που ζήτησε η Σούπερ Λίγκα. Έχουμε άψογη συνεργασία με τον Ηρακλή, ο οποίος καθημερινά μέσω του Θόδωρου Παπαδόπουλου κινείται ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα. Για τα έργα στο Στάδιο υπάρχει ένα σημαντικό κόστος το οποίο καλείται να καλύψει η Πολιτεία”.

Κλείνοντας, τόνισε: “Καυτανζόγλειο ίσον Ηρακλής εδώ και πολλά χρόνια και δε θα θέλαμε με τίποτα να δημιουργηθεί πρόβλημα. Δε θέλω καν να σκέφτομαι ότι δε θα παίξει ο Ηρακλής με τον Πανιώνιο, πιστεύω πως και επιτροπή να μην έχει οριστεί ως τότε, ο Υπουργός θα δώσει εντολή να γίνει κανονικά το παιχνίδι αλλά και τα έργα”.

Η συνέντευξη του Πέτρου Πετρίδη δόθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Libero 107,4” στην εκπομπή “Ώρα για μπλε”.

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top