Κλείνει τον διεθνή Κολομβιανό ακραίο Αντρές Πίτζα

Ο Χρήστος Πάτρας διαμορφώνει το «κυανόλευκο» ρόστερ για τη Volleyleague, μολονότι ο Ημίθεος αναμένει (ακόμη) την αδειοδότηση. Σπουδαία περίπτωση παίκτη ο 24χρονος Λατίνος…

Βόλει, Ηρακλής

Η βεβαιότητα των ιθυνόντων του «κυανόλευκου» βόλεϊ περί θετικής έκβασης στο θέμα της αδειοδότησης και συμμετοχής της ομάδας στη Volleyleague της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 φαντάζει παροιμιώδης. Οργανώνονται με βάση αυτήν την προοπτική σε διοικητικό και – ιδίως – σε αγωνιστικό επίπεδο, με τον Χρήστο Πάτρα να προχωρά σε επιλογές και προσυμφωνίες σχετικά με το υπό διαμόρφωση αγωνιστικό δυναμικό της νέας ομάδας κι όλα αυτά, ενώ τίποτε δεν έχει λήξει στον οικονομοτεχνικό και νομικό τομέα, ως προς της συμμετοχή στην μεγάλη κατηγορία της Ελληνικής πετοσφαίρισης.

Ήδη ο κόουτς έχει πάρει αποφάσεις για τον βασικό κορμό και σε αυτή τη λογική εντάχθηκε η πρόσφατη αποχώρηση του Κολτσιάκη, καθώς ήδη έχει «κεντράρει» στην εξαιρετική (σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες) περίπτωση του Κολομβιανού διεθνούς ακραίου, Αντρές Πίτζα, ο οποίος είναι βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας της χώρας του και θεωρείται από τα αστέρια του αθλήματος στη Λατινική Αμερική. Νεαρός (24 ετών), πολυτάλαντος (καλός υποδοχέας και αμυντικός, αλλά και αποτελεσματικός επιθετικός), με σωματοδομή ζηλευτή για τη θέση του (ύψος 2.02μ.), φέρεται να έχει προσυμφωνήσει με τον Ηρακλή και αναμένει τις εξελίξεις περί αδειοδότησης για να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Σχετικό με το θέμα το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας volleynews.gr:

«Ένα από τα μεγάλα αστέρια της Κολομβίας, ο Αντρές Φελίπε Πίτζα Ερνάντεζ (Andres Felipe Piza Hernandez) βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Ηρακλή και θα φορέσει τη φανέλα του «Γηραιού» εφόσον ξεπεραστούν τα νομικά και οικονομικά προβλήματα και δοθεί άδεια να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Volleyleague.
O Αντρές Φελίπε Πίτζα Ερνάντεζ είναι διεθνής αγωνίζεται στη θέση του ακραίου, έχει ύψος 2.02 και έχει γεννηθεί 8 Μαρτίου 1991. Ο Πίτζα είναι από τις βασικές επιλογές του Χρήστου Πάτρα. Ο τεχνικός του «γηραιού» είναι μετρ στην ανακάλυψη ταλέντων και για τον Πίτζα μιλούσε από το 2013».

Σχετικά Άρθρα

Πλέον, η παρουσία του κόσμου συνιστά ζήτημα αγωνιστικής επιβίωσης

Βόλει

ΤΑΑ: “Γιάννη, σε ευχαριστούμε – Πάντα ανοικτή η πόρτα…”

Βόλει

Back to Top