“Όταν τελειώνει κάτι ωραίο σου αφήνει μια πικρή γεύση”

Λόγια ψυχής από τον Γιώργο Βαλεριάνο

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Λόγια ψυχής αλλά και αποθέωσης από τον Γιώργο Βαλερίανο για την ομάδα του Ηρακλή αλλά και για τον δημιουργό της, τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε για το εκπληκτικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, την απόφασή του να αποχωρίσει από τον Ηρακλή αλλά και τη σχέση του με τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Αναλυτικά:

«Υπήρχανε κάποια θέματα. Ήταν και δική μου επιθυμία να φύγω γιατί δεν θα είχα αρκετό χρόνο συμμετοχής. Πέρασα όμορφα στον Ηρακλή μεγάλωσα σαν ποδοσφαιριστής και σαν άνθρωπος και κρατάω μόνο τα καλά. Όταν κάτι ωραίο τελειώνει σου αφήνει μια δυσάρεστη γεύση στο τέλος.»

Τι αφήνει πίσω του: «Τα παιδιά είναι μια οικογένειά, έχουν τη στήριξη του κόσμου, με σταθερή διοίκηση. Ο Ηρακλής δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ομάδες της Σούπερ Λιγκ και ανήκει εκεί. Το θέμα είναι να πρωταγωνιστήσει όπως του αξίζει. Δεν ξέρω που θα τερματίσει ο Ηρακλής, δεν έχει ταβάνι».

Για τον Νίκο Παπαδόπουλο: «Έμαθα πολλά από αυτόν. Με βοήθησε σαν άνθρωπο, σαν ποδοσφαριστή, σε δύσκολες στιγμές και όταν μια ομάδα παίζει τόσο καλό ποδόσφαιρο μόνο καλά πράγματα έχεις να πεις».

Για το μέλλον του: «Δεν ξέρω ακόμα. Έχω πρόταση».

Για τον Ηρακλή: «Εύχομαι καλή επιτυχία, να είναι υγιείς όλοι και εύχομαι το καλύτερο».

Η συνέντευξη του Γιώργου Βαλεριάνου δόθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθλητικό Μετρόπολις 95,5”.

Σχετικά Άρθρα

Δόβελος: “Άνοδος σε επαγγελματική κατηγορία, για να έρθει επενδυτής”

Ποδόσφαιρο

Καράογλου: “Βρίσκομαι σε επαφές με τον ΓΣ για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Back to Top