Ένα βήμα…οργάνωσης μπροστά!

Οι πολύτιμες βοήθειες νέων προσώπων στην προετοιμασία

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Η αλήθεια είναι ότι στο φετινό διάστημα της προετοιμασίας στο Καρπενήσι, υπήρξαν πολλά στοιχεία και συνεργάτες του Νίκου Παπαδόπουλου που προσέθεσαν το κάτι παραπάνω στον τομέα της οργάνωσης της ΠΑΕ.

Στο πλαίσιο αυτό, πέρα από την παρουσία του ψυχολόγου, Αλέξανδρου Γεροντίδη που με τις καθημερινές συνεδρίες που είχε με τους ποδοσφαιριστές, πρόσθεσε μια καινοτόμο διαδικασία στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, δύο ακόμη νέα πρόσωπα βοήθησαν σημαντικά ως προς την εξυπηρέτηση των εκπροσώπων του Τύπου.

Μιλάμε φυσικά για τον φωτογράφο της ΠΑΕ, Γιάννη Μωυσιάδη, που καθημερινά τροφοδότησε τα ρεπορτάζ με δεκάδες φωτογραφίες που αξιοποίησαν οι συνάδελφοι και για τον Κώστα Σαραπτσή που δεν άφησε προπόνηση για προπόνηση χωρίς να τραβήξει τα πλάνα της παρακάμερας.

Ασφαλώς στον τομέα της οργάνωσης και κυρίως σ’ αυτόν της εκπροσώπησης της ομάδας στην Superleague, απαιτούνται ακόμη πολλά βήματα ώστε η λειτουργία να είναι άριστη, όμως αναμφισβήτητα τέτοιες παρουσίες στο φετινό…οργανωτικό ρόστερ της αποστολής, προσθέτουν κύρος στην ΠΑΕ και πρέπει να το αναγνωρίσουμε. Αφού φυσικά ευχαριστήσουμε τους κ. Μωυσιάδη και Σαραπτσή για την βοήθεια που μας πρόσφεραν στο διάστημα της παρουσίας μας στο Καρπενήσι.

Χορηγός της αποστολής της BlueArena είναι το «Nikos Theos Resort» στον Άγιο Παντελεήμονα Πιερίας.

Saraptsis

Σχετικά Άρθρα

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Γεράκης: “Τα λόγια είναι περιττά – Πράξεις, για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top