“Ο προπονητής μας είναι νικητής”

Λόγια αποθέωσης από τον Μιχάλη Μπουκουβάλα για τον προπονητή του Νίκο Παπαδόπουλο

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Ο δεξιός οπισθοφύλακας του Ηρακλή πήρε σειρά και μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας ανανέωσε το συμβόλαιό του με την “κυανόλευκη” οικογένεια και αυτό τον κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο όπως δήλωσε και ο ίδιος. Επίσης τοποθετήθηκε για την προετοιμασία της ομάδας στο Καρπενήσι, για τον κόσμο του Ηρακλή ενώ αποθέωσε τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Αναλυτικά:

Μιχάλη, δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η προετοιμασία στο Καρπενήσι:

“Έτσι είναι. Δεύτερη χρονιά εδώ στο Καρπενήσι και δόξα τον Θεό όλα πήγαν καλά. Οι μέρες τελειώνουν και δεν είχαμε σοβαρούς τραυματισμούς εκτός του Ηλία Καλφούντζου. Η ομάδα βρίσκεται σε καλό επίπεδο και αυτό φάνηκε κι από τα φιλικά που δώσαμε”.

Όσον αφορά, τη συμμετοχή του Ηρακλή στην Σούπερ Λιγκ:

“Η Σούπερ Λιγκ είναι διαφορετική κατηγορία από την Football League. Θετικό που έμεινε ο κορμός της ομάδας, ενώ εμπλουτίστηκε και το ρόστερ. Υπάρχει συναγωνισμός και είναι καλός ώστε να βελτιωθούμε. Θα είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος”.

Για την ανανέωση του συμβολαίου του αλλά και για το αν έχει θέσει στόχους με τη φανέλα του Ημίθεου:

“Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα και βρίσκομαι στην “κυανόλευκη” οικογένεια. Είναι κάτι που ήθελα. Όσον αφορά τους στόχους είναι νωρίς να πούμε κάτι. Τώρα βρισκόμαστε στην προετοιμασία και θα μπορέσουμε να μιλήσουμε καλύτερα στο μέλλον”.

Ο δεξιός οπισθοφύλακας του Ηρακλή τοποθετήθηκε και για την Εθνική:

“Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίξουν στην Εθνική. Είναι σαν όνειρο που το έχεις από μικρός. Ωστόσο, δουλεύω καθημερινά. Δεν είναι δικιά μου απόφαση, αλλά αν είναι να έρθει, ας έρθει”.

Αν υπάρχουν ομαδικοί στόχοι για τη νέα αγωνιστική σεζόν:

“Όπως είπα και πριν είναι νωρίς να πούμε κάτι για στόχους. Ωστόσο, ο προπονητής μας είναι αυτός που θα αποφασίσει και μας περνάει τη νοοτροπία του. Είναι ένας νικητής και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να παίζουμε κάθε Κυριακή για τη νίκη ανεξαρτήτως αντιπάλου”.

Για τα μέχρι στιγμής φιλικά του Ηρακλή αλλά και για τα νέα αποκτήματα:

“Τα φιλικά που έχουμε δώσει είναι προσαρμογής. Περισσότερο για να βγάζει συμπεράσματα ο προπονητής και για τους νέους παίκτες. Τα παιδιά φαίνονται πως μπαίνουν στο κλίμα της ομάδας σιγά-σιγά”.

Πως περιμένει ο ίδιος την παρουσία του κόσμου σε σχέση και με την περσινή σεζόν:

“Ο κόσμος ήταν παντού. Έδωσε βροντερό παρών σ’ όλα τα παιχνίδια είτε εντός είτε εκτός έδρας και η ώθηση που μας έδωσε ήταν μεγάλη. Η ομάδα επέστρεψε στη φυσική της θέση μετά από τέσσερα χρόνια και ο κόσμος θα είναι εκεί για να μας δώσει δύναμη”.

Τέλος, μίλησε για τον τρόπο παιχνιδιού των “κυανόλευκων”:

“Περισσότερο ρόλο έχει πως θα παίζουμε εμείς και όχι ο αντίπαλος. Το αποδείξαμε και πέρσι με τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ και όπως είπα πριν ο προπονητής μας έχει περάσει τη δική του νοοτροπία αλλά και φιλοσοφία στην ομάδα”.

Χορηγός της αποστολής της BlueArena είναι το «Nikos Theos Resort» στον Άγιο Παντελεήμονα Πιερίας.

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Ο στόχος για γήπεδο στους Χορτατζήδες και η επίσημη παρουσίαση

Ποδόσφαιρο

Back to Top