«Κάτι αφήσαμε στη μέση…»

Οι φιλοδοξίες, η πεποίθηση και τα «θέλω» του Παύλου Κυριακίδη για τη νέα σεζόν στη Σούπερ Λίγκα και στο κύπελλο Ελλάδας.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Πέρσι ήρθε από το… πουθενά και αποτέλεσε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της επιτυχημένης πορείας του Ηρακλή.

Πλέον πιο έμπειρος, έχοντας ένα χρόνο στα πόδια του με την κυανόλευκη φανέλα, ο Παύλος Κυριακίδης κάνει όνειρα, βάζει στόχους και εύχεται η ομάδα του να καταφέρει πολλά, ακόμα και γιατί όχι, αυτό που άφησε «μισό», μία πρόκριση σε έναν τελικό κυπέλλου.

Για τη νέα σεζόν ο μέσος του Ηρακλή τόνισε: «Σίγουρα θα είναι πιο δύσκολο το νέο πρωτάθλημα, για αυτό όλα τα παιδιά δουλεύουμε πιο σκληρά για να είμαστε έτοιμοι και ανταγωνιστικοί.

Επειδή όλα τα παιδιά στην ομάδα είναι χαμηλών τόνων, το διαχειριστήκαμε πέρσι σε πολύ καλό βαθμό αυτό που πετύχαμε και αυτό θα κάνουμε και φέτος που θα υπάρχει περισσότερη δημοσιότητα. Εφόσον πάει καλά η ομάδα, ωφελεί και τον καθένα ξεχωριστά. Αν η ομάδα προχωρά, ευνοεί και εμάς τους παίκτες.

Η φιλοσοφία του προπονητή είναι ίδια με πέρσι, η ομάδα θα επιβάλει το ρυθμό της θα χει κυκλοφορία της μπάλας και μέσα από αυτό θα παίρνουμε και τα αποτελέσματα.

Αν γίνει ένα στραβό αποτέλεσμα θα φανεί το πώς θα το ξεπεράσουμε, αλλά έχουμε σκληρούς χαρακτήρες», ανέφερε αρχικά για να συμπληρώσει:

«Ομαδικός στόχος είναι να έχουμε οδηγό την περσινή σεζόν και παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά να βελτιωνόμαστε. Σίγουρα έμεινε κάτι στη μέση, εύχομαι να έρθει φέτος και να πάμε τελικό κυπέλλου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε πίεση για αυτό τον στόχο”.

9958

Για τον περσινό στόχο που επιτεύχθη, δήλωσε: «Όταν ήρθαμε πέρσι εδώ ο πρωταρχικός στόχος ήταν να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει. Ο πρόεδρος είχε ένα όραμα και μαζί με τον προπονητή το πέρασαν την ομάδα αυτό και ήταν ο βασικός λόγος που ανεβήκαμε».

Για την προετοιμασία της ομάδας και τα δύο φιλικά που έδωσε στο Καρπενήσι, σημείωσε: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα, αυτά τα φιλικά είναι καλά για να ξεφεύγει ο παίκτης, εννοείται πως δε μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Η ομάδα έδειξε αρκετά θετικά στοιχεία αλλά και αδυναμίες που πρέπει να διορθώσουμε.

Το πολύ θετικό είναι ότι τα νέα παιδιά έχουν μπει από πολύ νωρίς στην ομάδα. Είναι διαφορετικός ο τρόπος προετοιμασίας μας, καθώς είχαμε μικρή μεταβατική περίοδο μέσα στο καλοκαίρι.

Τα παιδιά όλα είναι σε καλή κατάσταση όπως έδειξαν  και στα εργομετρικά. Πέρσι ήταν πιο ζόρικα τα πράγματα, ήμασταν νέα ομάδα και θέλαμε χρόνο».

Χαμηλών τόνων όπως πάντα, ο Παύλος Κυριακίδης σε ερώτηση για τον ίδιο, την ανανέωση του συμβολαίου του και τα όσα πέρασε για να φτάσει στο συγκεκριμένο επίπεδο, τόνισε: «Σίγουρα είχα κάποια εμπόδια και δυσκολίες με τραυματισμούς και διάφορες καταστάσεις. Πέρασα πολλά αλλά πλέον είμαι καλά. Από την αρχή τον πρώτο λόγο τον είχε ο Ηρακλής για την ανανέωση. Από την στιγμή που πρόεδρος και προπονητής έδειξαν ότι με θέλουν και είναι τιμή μου, το υπόλοιπο σκέλος στο να τα βρούμε ήταν τυπικό.
Πέρσι είχαμε πολλά όμορφα αποτελέσματα. Μία ατομική καλή στιγμή ήταν το γκολ με τον Αστέρα, σε μία φορτισμένη ατμόσφαιρα και στα τελευταία λεπτά. Αυτό που δεν περιγράφεται ήταν στην Κόρινθο όταν σφύριξε ο διαιτητής και είχαμε ανέβει και μαθηματικά.

Μέσα από τη δουλειά στόχο έχω να βοηθήσω την ομάδα. Θα παίζω όπου μου ζητάει ο προπονητής μου, η θέση μου βέβαια είναι να παίζω στα χαφ».

Για τον κόσμο της ομάδας ο μέσος του Ηρακλή ανέφερε: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που αγκάλιασε τόσο πολύ την ομάδα. Ήταν αυτό το μεγάλο στοίχημα για τους εαυτούς μας, να φέρουμε ξανά τον κόσμο στο γήπεδο. Ο κόσμος βλέπει την ομάδα εκεί που θέλει να την βλέπει και για αυτόν θα παίξουμε και φέτος».

Στο δίλημμα πάντως Ζάκυνθος ή Θεσσαλονίκη, η απάντηση ήταν κατηγορηματική: «Η Ζάκυνθος είναι πολύ όμορφο νησί, η Θεσσαλονίκη όμως είναι Θεσσαλονίκη. Είναι η πιο όμορφη και είναι υπέροχο να μένεις στη Θεσσαλονίκη.

Έχουμε την τύχη να συνδυάζουμε το χόμπι μας με το επάγγελμα σε αυτή την πόλη και το χαιρόμαστε».

Χορηγός της αποστολής της BlueArena είναι το «Nikos Theos Resort» στον Άγιο Παντελεήμονα Πιερίας.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Παπαδόπουλος: “Εγώ είμαι εδώ για τον Ηρακλή, εφόσον…” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top