Σαν να μην πέρασε μια μέρα…

Το σχόλιο των απεσταλμένων της BlueArena στο Καρπενήσι, για τα πρώτα δείγματα γραφής των «κυανόλευκων»…

BlueArena, Απόψεις

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Σίγουρα από ένα φιλικό δεν μπορεί κανείς να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα. Εντούτοις μπορεί να διακρίνει τα πρώτα δείγματα γραφής του νέου Ηρακλή, σύμφωνα με τα όσα φάνηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Θαρρούμε πως ο τίτλος που επιλέξαμε είναι ο πιο χαρακτηριστικός για τα όσα μας έδειξε ο Ηρακλής, στα πρώτα του ανεπίσημα αποκαλυπτήρια, αφού οι «κυανόλευκοι» συνεχίζουν από εκεί όπου τελείωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Μία ομάδα, με αρχή, μέση και τέλος που έχει ένα βασικό στοιχείο στο παιχνίδι της. Την ομοιογένεια. Στοιχείο βασικό, για το οποίο δεν χρειάζεται να κοπιάσει και πολύ ο Νίκος Παπαδόπουλος για να το αφομοιώσει η ομάδα του.

Στο χθεσινό φιλικό ο Ηρακλής εμφάνισε και αρκετές δυσλειτουργίες, κάτι που είναι απόλυτα λογικό, αφού η προετοιμασία βρίσκεται μόλις στην τρίτη εβδομάδα της, κάτι που θα ήταν αφύσικο να μην υπάρχει δεδομένου πως η ομάδα είναι σε στάδιο μονταρίσματος και δημιουργίας ενόψει της νέας χρονιάς.

Στα συν του χθεσινού αγώνα, η καλή παρουσία των νέων αποκτημάτων και δη του Κοστίν Λάζαρ, που φανέρωσε το πλούσιο ταλέντο του και την άφθονη ποιότητα που διαθέτει.

Περισσότερα συμπεράσματα για τον νέο Ηρακλή που χτίζεται στο Καρπενήσι, θα μπορέσουμε να διεξάγουμε, στα επόμενα φιλικά…

 

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top