«Δεν φοβάμαι τίποτα, θα πετύχουμε πολλά» (video)

Ο Γιάννης Πασάς μίλησε στην εκπομπή «BlueCity» για την δεύτερη χρονιά της παρουσίας του στον Ηρακλή

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όταν την περσινή χρονιά, ο Νίκος Παπαδόπουλος έπαιρνε την απόφαση να τον εντάξει στο δυναμικό του Ηρακλή, η αλήθεια είναι ότι γνωρίζαμε ελάχιστα πράγματα γι’ αυτόν. Μέσα από τις εμφανίσεις του ωστόσο, κατάφερε να καθιερωθεί στην βασική ενδεκάδα και στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος να δείξει ορισμένες από τις φοβερές ικανότητες που αναμφισβήτητα διαθέτει, τόσο σε επίπεδο τεχνικής κατάρτισης, όσο και από πλευράς ταχύτητας στα άκρα της επίθεσης.

Φέτος, ως μέλος των περσινών μπέμπηδων που οδήγησαν…τρένο τον Ηρακλή στην Σούπερλίγκα, θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και γιατί όχι να καθιερωθεί εκ νέου στην «κυανόλευκη» ενδεκάδα.

«Πιστεύω ότι η καλύτερη στιγμή που έζησα την περσινή πορεία, ήταν το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης στην Κόρινθο. Όταν και πιστοποιήθηκε μαθηματικά ότι ανεβήκαμε στην Σούπερλίγκα» τόνισε αρχικά στην εκπομπή «BlueCity» ο μεσοεπιθετικός του Ηρακλή και πρόσθεσε: «Φέτος ασφαλώς και οι απαιτήσεις είναι περισσότερες, γι’ αυτό και χρειάζεται να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά. Θεωρώ όμως ότι όλα θα πάνε καλά».

Σε ερώτηση για τον στόχο που έχει τεθεί τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο Γιάννης Πασάς είπε: «Δεν μπορώ να πω ότι έχουμε βάλει κάποιο ταβάνι ή τον πήχη σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Δεν φοβάμαι τίποτα όμως, πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα», ενώ για την «χημεία» που υπάρχει ως παρακαταθήκη από την περσινή περίοδο πρόσθεσε: «Έχουμε δεθεί πολύ είναι αλήθεια αυτό και μας βοηθά. Πρέπει να διατηρήσουμε το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει από πέρσι στα αποδυτήρια γιατί είναι ζωτικής σημασίας για την πορεία μας. Μέχρι στιγμής καταλαβαίνω ότι αυτό εξακολουθεί να ισχύει. Γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον και αυτό βοηθάει πάνω από όλα την ομάδα, ενώ και τα νέα παιδιά δείχνουν να είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες».

Για την βοήθεια του κόσμου υπογράμμισε ότι: «Μας βοήθησε πάρα πολύ με την παρουσία του την περσινή περίοδο και ελπίζω έτσι να είναι και φέτος. Να μας βοηθήσει και όλα θα πάνε καλά», ενώ για τις εντυπώσεις του από την πρώτη προπόνηση επεσήμανε: «Ήταν πολύ καλή. Καλύτερα και από την περσινή απ’ ότι θυμάμαι».

Όσο για τις προσωπικές του φιλοδοξίες κατέληξε: «Είμαι πλέον πιο απελευθερωμένος. Είμαι δεύτερη χρονιά στην ομάδα και αυτό με βοηθάει. Επιπλέον, τελείωσε και ο στρατός και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Ελπίζω να ζήσουμε φέτος καλύτερες στιγμές». Όσο για την θέση που του αρέσει να αγωνίζεται είπε: «Στα άκρα βολεύομαι καλύτερα. Δεν έχω θέμα αν είναι δεξιά ή αριστερά. Παίζω όπου μου πει ο προπονητής».

passas2

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Ο στόχος για γήπεδο στους Χορτατζήδες και η επίσημη παρουσίαση

Ποδόσφαιρο

Back to Top