Αποχώρηση Βαλεριάνου και απόρριψη Γκέλιου

Ο 23χρονος αριστερός μπακ «αποσυμφορεί» το δυναμικό της συγκεκριμένης θέσης, αποχωρώντας, ενώ ο νεαρός «κίπερ» δεν έπεισε στα δοκιμαστικά.

Καμιά φορά τα γεγονότα προλαβαίνουν ακόμη και τη σκέψη. Ο Γιώργος Βαλεριάνος βγάζει τον Νίκο Παπαδόπουλο από το δίλημμα αν θα πρέπει να τον «κόψει» από το νέο ρόστερ του Ηρακλή, λόγω παρουσίας σε αυτό δύο άλλων αριστερών μπακ, πιο προωθημένων στα πλάνα του (Καρλίτος και Σαραμαντάς), ή αν θα πρέπει να λειτουργήσει με «πληθωρισμό» σε αυτή τη θέση, στηριζόμενος στην – ομολογουμένως – καλή ποιότητα του ποδοσφαιριστή. Ο ίδιος ο Αθηναίος αμυντικός, αντιλαμβανόμενος ότι δύσκολα θα έχει ακόμη και ρόλο εναλλακτικής λύσης τη νέα περίοδο, συζήτησε με τον κόουτς και εξέφρασε την επιθυμία να μεταγραφεί σε ομάδα, στην οποία θα έχει πιο ενεργή συμμετοχή, με τον «κυανόλευκο» τεχνικό ηγέτη να συναινεί απολύτως. Ίσως και αύριο, Δευτέρα 20/7, να έχουμε, συνεπώς, την ανακοίνωση λύσης συνεργασίας με τον Γιώργο Βαλεριάνο, εξ ου και το γεγονός ότι δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το Καρπενήσι.

Όσο για τον Γιάννη Γκέλιο, ο οποίος αυτήν την εβδομάδα προπονήθηκε υπό δοκιμήν με τον Ηρακλή, δεν έπεισε, τόσο τον προπονητή, όσο και τον προπονητή τερματοφυλάκων, Φώτη Γκιζέλη. Άλλωστε, εξ αρχής ήταν δεδομένο ότι η «γαλάζια» τεχνική ηγεσία επείγονταν για την απόκτηση ενός πρώτης γραμμής πορτιέρε, όπως συνέβη με την περίπτωση του Ντούσαν Πέρνις και όχι για έναν νεαρό, που θα έπαιζε συμπληρωματικό ρόλο (πίσω από τη βασική τριπλέτα), καθώς, αυτός μπορεί να καλυφθεί από «κίπερ» της ομάδας Νέων, αν το ζητήσει με την επάνοδο της ομάδας στη Θεσσαλονίκη ο Φώτης Γκιζέλης. Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Γκέλιος απορρίφθηκε, με συνέπεια και ο 23χρονος γκολκίπερ να μην συμπεριληφθεί στη σύνθεση των ποδοσφαιριστών, που θα μετάσχουν από εβδομάδα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.

Σχετικά Άρθρα

Προσπάθεια για συνάντηση συμβιβασμού με την πλευρά Λουκίνα

Ποδόσφαιρο

Back to Top