“Πάση θυσία στα πλέι οφ”

Για τις μέχρι στιγμής εξελίξεις αλλά και για την περσινή χρονιά μίλησε ο Σάκης Αποστολίδης

Ηρακλής, Μπάσκετ

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4 και στην εκπομπή “Ώρα για μπλε” μίλησε ο υπεύθυνος του τμήματος μπάσκετ του Ηρακλή.

Ο Σάκης Αποστολίδης μίλησε για την περσινή χρονιά, αλλά και για το κτίσιμο της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Είμαι ευχαριστημένος με τις προσπάθειες που κάνουμε. Αυτούς που θέλαμε τους αποκτήσαμε όπως ο Μπένας, ο Χείλαρης και ο Γκιουλέκας. Είναι πολύ καλές μεταγραφές, καλοί παίκτες και με εμπειρία. Θα βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα”, δήλωσε αρχικά ο Σάκης Αποστολίδης.

Για το θέμα Νίκολιτς και Αποστολίδη: “Θέλαμε έναν από τους δύο. Και των δύο “χάλασε” στο οικονομικό κομμάτι καθώς δεν κατέβαιναν οι απαιτήσεις τους”.

Για τις μέχρι τώρα κινήσεις: “Την υπέρβαση την έχουμε πραγματοποιήσει. Το μπάτζετ είναι διπλάσιο από της περσινής χρονιάς. Αν αποκτούσαμε και τους Νίκολιτς-Αποστολίδη θα ξεφεύγαμε πολύ”.

Για την περίπτωση Πόπαντις: “Περιμένουμε την απάντησή του. Οι πιθανότητες είναι 50-50. Οι ξένοι παίκτες είναι περισσότερο επηρεασμένοι από εμάς όσον αφορά την κρίση, αλλά θα φέρουμε σίγουρα ξένο παίκτη. Χρειάζεται η ομάδα έναν τέτοιο παίκτη.”.

Για τους στόχους της ομάδας: “Ο δικός μου στόχος είναι τα πλέι οφ. Πρέπει πάση θυσία να είμαστε εκεί. Ο,τιδήποτε άλλο θα είναι αποτυχία για εμάς. Υπάρχουν φέτος πολύ δυνατές οικονομικά ομάδες στην Α2. Θα πραγματοποιήσουμε άλλες δύο με τρεις προσθήκες”.

Για την περσινή χρονιά: “Πέρσι έλεγα πως η ομάδα ήταν καλή αλλά μας έλειπαν δύο με τρεις παίκτες που θα έκαναν τη διαφορά, ενώ είχαμε και μεγάλη ατυχία με τραυματισμούς αλλά και με τα κεκλεισμένων των θυρών. Πέρσι είχαμε το δεύτερο χαμηλότερο μπάτζετ, αλλά φέτος είναι διαφορετικά τα δεδομένα”.

Για τον Θόδωρο Δρακόπουλο: “Ο κ. Δρακόπουλος είναι σωτηρία για το μπάσκετ του Ηρακλή. Μια μεγάλη ανάσα για το τμήμα. Ωστόσο υπάρχει βοήθεια και από την ΠΑΕ και αυτό είναι πολύ σημαντικό”.

Για τα εισιτήρια διαρκείας: “Προέχει να τελειώσει και το θέμα με τις τράπεζες. Είναι δύσκολες οι ημέρες για όλους. Τα διαρκείας θα βγαίνουν σε τιμές των 50 και των 100 ευρώ, ενώ όποιος έχει διαρκείας και στο ποδόσφαιρο θα έχει έκπτωση 40% στο μπασκετικό διαρκείας”.

*Οι δηλώσεις του Σάκη Αποστολίδη δόθηκαν στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4 στην εκπομπή “Ώρα για μπλε”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top