«Δε πάει να λέει ο γιατρός»

Ό,τι κι αν πει κανείς για τον κυρ Κώστα είναι λίγο, πραγματικά λίγο. Ακόμα και με χειρουργημένη μέση ήταν εκεί, στην πρώτη, με τη σημαία του.

Το πόσο πολύ αγαπάει τον Ηρακλή το γνωρίζουν άπαντες στην κυανόλευκη οικογένεια. Ο κυρ Κώστας, γνωστός για τη σημαία του, στα 75 του χρόνια, με προβλήματα υγείας, έδωσε εκ νέου το «παρών» σε μία ακόμα πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Αυτό βέβαια είναι κάτι φυσιολογικό για τον συγκεκριμένο φίλαθλο. Αυτό που όμως έγινε χθες γνωστό είναι ότι στις 2 Ιουνίου είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στη μέση, καθώς είχε μπλοκαρισμένο σπόνδυλο.

Ένα μήνα και 13 μέρες δηλαδή μετά, ο κυρ Κώστας δεν άκουσε ούτε τον γιατρό, ούτε τους συγγενείς του, πήρε τη σημαία του και εμφανίστηκε στο Καυτανζόγλειο, να την κουνά και να κάνει τις γνωστές του βόλτες στο ταρτάν.

Στην ερώτηση βέβαια που του κάναμε για το αν του επιτρέπεται μετά από τέτοια δύσκολη επέμβαση να κουβαλά τη σημαία, η απάντηση του ήταν κατηγορηματική: «Δε πάει να λέει ο γιατρός, τον Ηρακλή δεν μπορεί να μου τον κόψει κανείς».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top