Στη λίστα οι Τερζής και Στίγγας

Δύο ακόμα παίκτες στη λίστα του Χρήστου Πάτρα…

Βόλει, Ηρακλής

Σύμφωμα με την ιστοσελίδα volleyplanet ο Ηρακλής εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του πασαδόρου, Θάνου Τερζή, αλλά και του κεντρικού, Κάσσανδου Στίγγα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Παρά την αβεβαιότητα για το μέλλον της χώρας και τις τελευταίες κρίσιμες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, ο Ηρακλής ετοιμάζεται για την δυναμική του “επιστροφή” στα σαλόνια της Volleyleague, “φλερτάροντας” μεταξύ άλλων παικτών με τον πασαδόρο του Παμβοχαϊκού, Θάνου Τερζή.

Στις αρχές της εβδομάδας η διοίκηση του “Γηραιού” αναμένεται να δραστηριοποιηθεί πιο έντονα και να ρυθμίσει τις εναπομείνουσες εκκρεμότητες ενόψει της συμμετοχής των “κυανόλευκων” στο πρωτάθλημα, όπου ένας από τους πρωταρχικούς της στόχους είναι το κλείσιμο κάποιων παικτών.

Ένας εξ’ αυτών, με τον οποίο ήδη η ομάδα του Χρήστου Πάτρα έχουν συζητήσει, είναι ο Θάνος Τερζής, τον οποίο θα πλαισιώσουν οι διεθνείς ταλαντούχοι πρωταθλητές της Εθνικής Παίδων και Εφήβων, Αλέξανδρος  Γραμμενούδης και Θεοδόσης Ηλίας.

Άμεσος στόχος των “κυανόλευκων” είναι επίσης το “κλείσιμο” του διεθνούς άσου Νίκου Παλέντζα, ενώ ενδιαφέρον στις τάξεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης υπάρχει και για την απόκτηση του άσου του Άρη, Κάσσανδρου Στίγγα.

Ο Θεσσαλονικιός πύργος των “κίτρινων” και εκ των αγαπημένων παιδιών του Πάτρα, έδειξε σε πρόσφατο τουρνουά μπιτς βόλεϊ της “Νύμφης του Βορρά” που κατέκτησε με συμπαίκτη τον Θεόδωρο Τσολάκο του “Γηραιού”, ότι  ανάμεσα στους δύο μπλοκέρ υπάρχει φοβερή… χημεία!

Σχετικά Άρθρα

Oλόκληρος ο τελικός της Δραπετσώνας και η κατάκτηση του τίτλου! (vid)

Βόλει

Back to Top