Κλείνει τον Φίλιππο Ζαχαριάδη, με το βλέμμα στο μέλλον…

Στον Ηρακλή εξακολουθούν την αναζήτηση γκολκίπερ πρώτης γραμμής, αλλά βρίσκονται κοντά στον ταλαντούχο 18χρονο Έλληνα διεθνή της Φίτεσε.

Όπως αποδεικνύεται, το γεγονός ότι στον Ημίθεο έχουν επικεντρωθεί στην απόκτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα, που θα συναγωνιστεί τον Χουάντερσον από την ίδια αφετηρία, δεν είναι απαγορευτικό ως προς την απόκτηση και παίκτη με μακρά προοπτική μέλλοντος στη συγκεκριμένη θέση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο στόχαστρο έχει μπει ο 18χρονος Θεσσαλονικιός γκολκίπερ της Ομάδας Νέων της Φίτεσε, Φίλιππος Ζαχαριάδης και ότι οι συζητήσεις με τον εκπρόσωπό του καταλήγουν σε συμφωνία συνεργασίας.

Ο Ζαχαριάδης, το καλοκαίρι του 2013 μεταγράφηκε στην ομάδα Κ 19 του Ολλανδικού συλλόγου, καθώς είχε εντοπιστεί από τους σκάουτερ της Φίτεσε ως ιδιαιτέρως ταλαντούχος, αγωνιζόμενος στην Ομάδα Νέων του Αγροτικού Αστέρα (έχοντας περάσει από την ακαδημία του ΠΑΟΚ και τους «Μπέμπηδες»). Αγωνίστηκε για δύο περιόδους στην Ολλανδία και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των υπευθύνων της Άιτχοφεν, όμως φαίνεται να είναι κοντά στο να ενταχθεί στο «κυανόλευκο» αγωνιστικό δυναμικό. Είναι, επίσης, διεθνής με την Εθνική Νέων.

Μάλιστα, ο λόγος για τον οποίο οι Λαδάς και Παπαθανασίου δεν μετέχουν στην προετοιμασία, έχοντας ενημερωθεί ότι θα πρέπει να αναζητήσουν ομάδα για τη συνέχιση της καριέρας τους, φαίνεται να σχετίζεται με την προοπτική η τετράδα των γκολκίπερ ενόψει της νέας περιόδου να αποτελείται από τους Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Ζαχαριάδη και τον υπό μεταγραφική αναζήτηση έμπειρο πορτιέρε.

Σχετικά Άρθρα

Βαφειάδης: “Θα τα καταφέρουμε, με σοβαρότητα, μεθοδικότητα και ειλικρίνεια”

Ποδόσφαιρο

Καράογλου: “Θα βρεθεί λύση στο θέμα της χρηματοδότησης”

Ποδόσφαιρο

Πώς η δικτατορία επιχείρησε να δίωξει τον Ηρακλή από τους Χορτατζήδες

Ποδόσφαιρο

Back to Top