Πρόταση στον Λάμπη Μπαμπαλιούτα

Τον πολύπειρο λίμπερο θέλει στην ομάδα ο Χρήστος Πάτρας, που ετοιμάζει ρόστερ για τη volleyleague, αλλά με χαμηλό μπάτζετ.

Βόλει, Ηρακλής

Μπορεί οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη να μην είναι ακόμη σε θέση να ανακοινώσουν την – προφανώς, φοροτεχνικού και γραφειοκρατικού χαρακτήρα – μεθοδολογία, μέσω της οποίας ο Ηρακλής θα επανέλθει στην κατηγορία, που του αναλογεί περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα στον ελληνικό χώρο, ωστόσο είναι απολύτως δεδομένο ότι εργάζονται για τη συγκρότηση ρόστερ συμμετοχής στη volleyleague της περιόδου 2015-2016.

Ο Χρήστος Πάτρας έχει, αναλόγως, διαρθρώσει το σχεδιασμό του και ήδη βολιδοσκοπεί περιπτώσεις παικτών, που θα προστεθούν στην υπάρχουσα σύνθεση της περασμένης χρονιάς και θα προσδώσουν εμπειρία και ισχύ στην προοπτική μιας σταθερής και αξιοπρεπούς επανόδου. Η BlueArena είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ένας από τους παίκτες, που προσεγγίστηκαν από τον «κυανόλευκο» τεχνικό είναι ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας.

Ο 43χρονος (γεννήθηκε στις 4 Οκτωβρίου 1972) λίμπερο, με τις συνεχόμενες «γεμάτες» χρονιές στη μεγάλη κατηγορία, παρά το – υπερβολικά, ομολογουμένως – μεγάλο της ηλικίας του έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες της volleyleague, με τον κ. Πάτρα να τον θέλει στην ομάδα στην προοπτική μιας τρίτης θητεία στον Ημίθεο. Πέρασε από τον Ηρακλή την περίοδο 2003-2004 και, αργότερα, για δύο χρονιές, το 2009-2011.

Βεβαίως, όπως θα πρέπει να διασαφηνιστεί, αλλά και όπως ο ρεαλισμός προτάσσει, το ότι – όπως όλα δείχνουν – θα βρεθεί λύση συμμετοχής στην κατηγορία δεν συνεπάγεται και την εξασφάλιση μιας διοίκησης με μπάτζετ ικανό να επαναφέρει αμέσως στα υψηλά βαθμολογικά κλιμάκια τον Ηρακλή. Εξάλλου αυτό προδίδει και η στόχευση της τεχνικής ηγεσίας στην περίπτωση Μπαμπαλιούτα, που συνιστά λύση έμπειρη και αξιόπιστη, αλλά χαμηλού κοστολογίου, λόγω ηλικιακού υποβάθρου…

Σχετικά Άρθρα

Μήνυμα Λεονίδη στους Ηρακλειδείς, μέσω… ΓκοτζΗΡΑ (pic)

Βόλει

Back to Top