Τι ισχύει με το μπλε τσίπουρο

Η ιδέα του φίλου του Ηρακλή, Νίκου Κούτσουλα, πήρε σάρκα και οστά ωστόσο απαιτείται μια σειρά από διαδικασίες για να τεθεί αυτό προς διάθεση στο κοινό.

Διάφορα, Ροπαλιές

Οπως πριν από μερικές ημέρες είχατε διαβάσει στη BlueArena, ο φίλος της ομάδας του Ηρακλή, Νίκος Κούτσουλας, από την Αριδαία, είχε πάρει την πρωτοβουλία να δημιουργήσει το μπλε τσίπουρο. Ολο αυτό το διάστημα πολλοί από εσάς μας ρωτάτε πως μπορείτε να το προμηθευτείτε.

Για την ώρα αυτό είναι αδύνατο να συμβεί, μιας και για να ξεκινήσει, η διάθεσή του, απαιτείται μια σειρά από έγγραφα, έτσι ώστε να μπορεί να πωλείται στο εμπόριο.

Παρόλα αυτά όπως αναφέρει και η σχετική ετικέτα που φαίνεται στις φωτογραφίες του θέματος, αυτό θα διανέμεται δωρεάν στους φίλους του Ηρακλή.

Πάντως, ο Νίκος Κούτσουλας, στον οποίο ανήκει η ιδέα και η υλοποίησή της, βρίσκεται στην διαδικασία συλλογής των εγγράφων, ώστε το συντομότερο δυνατό να τεθεί αυτό προς διάθεση.

Μόλις συμβεί αυτό, μέσω της BlueArena θα ενημερωθείτε για τον τρόπο και τα σημεία από όπου θα μπορείτε να το προμηθευτείτε και να το απολαύσετε.

unnamed

Σχετικά Άρθρα

Back to Top