Παίρνουν σειρά οι Ζιαμπάρης, Λουκίνας και Πασάς

Ο “χορός” για τις επεκτάσεις συμβολαίων συνεχίζεται στη Μίκρα

Κατά τη χθεσινή (2/7) ημέρα οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Δημήτρης Στάμου επέκτειναν και επίσημα την συνεργασία τους με την “κυανόλευκη” ΠΑΕ, ενώ και επίσημα ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Νίκου Πουρτουλίδη.

Μέχρι στιγμής, οι άνθρωποι του Ηρακλή μετράνε δύο επεκτάσεις και επτά ανανεώσεις συμβολαίων, τρεις μεταγραφές αλλά και τρεις αποδεσμεύσεις.

Όπως έχουν τονίσει πολλές φόρες ο Σπύρος Παπαθανασάκης και ο Νίκος Παπαδόπουλος, στόχος του Ηρακλή είναι να κρατήσει τον βασικό κορμό που βοήθησε στην άνοδο της ομάδας.

Ανανεώθηκαν επτά από τα οκτώ συμβόλαια που έληγαν, καθώς με τον Σιατραβάνη δεν βρέθηκε λύση και έτσι μια συνεργασία σχεδόν τριών χρόνων έφτασε στο τέλος της.

Ωστόσο, στην “κυανόλευκη” ΠΑΕ προχωράνε στις επεκτάσεις συμβολαίων από τους ποδοσφαιριστές που είχαν μια γεμάτη σεζόν και αν μη τι άλλο το αξίζουν.

Η αρχή έγινε με τον Κοσμά Τσιλιανίδη που είχε συμφωνήσει προφορικά με τους ανθρώπους του Ηρακλή και χθες (2/7) βρέθηκε στην Μίκρα ώστε να υπογράψει το νέο του τριετές συμβόλαιο. Στα γραφεία της ΠΑΕ κατά τη χθεσινή ημέρα (2/7) βρέθηκε και ο Δημήτρης Στάμου ο οποίος με τη σειρά του επέκτεινε την συνεργασία του με τον Ηρακλή.

Συνέχεια στον “χορό” των επεκτάσεων θα δοθεί σήμερα (3/7), καθώς αναμένονται στην Μίκρα οι Νίκος Ζιαμπάρης, Γιάννης Λουκίνας και Γιάννης Πασάς, ώστε να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τους “κυανόλευκους”.

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Ο στόχος για γήπεδο στους Χορτατζήδες και η επίσημη παρουσίαση

Ποδόσφαιρο

Back to Top