Έρχεται για να κλείσει ο Καρλίτος!

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται σήμερα (Πέμπτη 2/7) ο διεθνής Αφρικανός μπακ, καθώς είπε το αρχικό «ναι» για διετές συμβόλαιο…

Ποδόσφαιρο

Κι όμως, όπως επέμεναν από το βράδυ της Τετάρτης (1/7) οι πληροφορίες από την Κύπρο, ο Νίκος Παπαδόπουλος – σε πρώτη φάση – κατόρθωσε να πείσει τον Καρλίτος, με τους ιθύνοντες του Ηρακλή να έχουν αποσπάσει το αρχικό «ναι» για συμφωνία δύο ετών από τον – διεθνή με την Εθνική Πράσινου Ακρωτηρίου – πλάγιο αμυντικό. Μάλιστα, ο μέχρι πρότινος βασικός άσσος της Α.Ε. Λεμεσού στην κυπριακή λίγκα αναμένεται σήμερα, Πέμπτη 2 Ιουλίου, στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να έχει την καταληκτική συνάντηση με τον Σπύρο Παθανασάκη, υπό την προοπτική ολοκλήρωσης της συμφωνίας με την υπογραφή συμβολαίου.

Η διστακτικότητα του Καρλίτος, ως προς την οικονομική κατάσταση, που κυριαρχεί στην Ελλάδα δείχνει να έχει καμφθεί κι ελπίζεται να υπάρξει θετική κατάληξη, μετά την προφορική προσυμφωνία. Αν συμβεί αυτό, ο Ημίθεος προσθέτει στο ρόστερ του μια εξαιρετική επιλογή για τα δύο άκρα της άμυνας, «συμπυκνώνοντας» σε έναν ποδοσφαιριστή την ίδια ευχέρεια κάλυψης, τόσο της θέσης του βασικού αριστερού μπακ, όσο και του «back up» του Μιχάλη Μπουκουβάλα για τα δεξιά της οπισθοφυλακής. Αυτό, καθώς ο Καρλίτος είναι δεξιοπόδαρος, αλλά ιδιαίτερα ικανός στο να αγωνίζεται και με «αντίθετο» πόδι στην άλλη πτέρυγα.

Ο Κάρλος Εμάνουελ Σοάρες Ταβάρες, όπως είναι το πλήρες όνομα του 30χρονου (γεννήθηκε στις 23 Απριλίου 1985) Αφρικανού, αποτελεί πρωταρχική και ακλόνητη επιθυμία του Νίκου Παπαδόπουλου για τη θωράκιση της αμυντικής γραμμής και οι πληροφορίες, που έρχονται από το «νησί της Αφροδίτης» κάνουν λόγο για εξαιρετικό παίκτη, με πολυετή κι άκρως επιτυχή παρουσία στην Κύπρο. Στον Ηρακλή, μάλιστα, εκφράζουν την αισιοδοξία ότι, στην Μίκρα, θα πετύχουν την οριστικοποίηση της συμφωνίας μαζί του.

Back to Top