Πρόταση σε Γιώργο Αποστολίδη

Τον Γιώργο Αποστολίδη επιδιώκει να φέρει στο Ιβανώφειο η διοίκηση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κυανόλευκοι κατέθεσαν επίσημη πρόταση στον εκπρόσωπο του 31χρονου (2.00 ύψος) που φέτος αγωνίστηκε στη Δόξα Λευκάδας.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται στον Ηρακλή, με τη διοίκηση να περιμένει πλέον την απάντηση του Γιώργου Αποστολίδη.
Ο Έλληνας παίκτης που στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα του Ηρακλή, δέχθηκε την πρόταση από τους κυανόλευκους προκειμένου να επιστρέψει στο Ιβανώφειο.

Ο Αποστολίδης ξεκίνησε να ασχολείται με την καλαθοσφαίριση στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ Εφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα, ενώ αργότερα συνέχισε την καριέρα του στον Ηρακλή (2003-05), την Ολύμπια Λάρισας (2005-07), τον Πανελλήνιο (2007-08), την Α.Ε.Λ. (2008-09) και τα Τρίκαλα (2009-10).

Το καλοκαίρι του 2010 υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, επιστρέφοντας στην ομάδα όπου ξεκίνησε την καριέρα του. Την επόμενη χρονιά υπέγραψε στην ομάδα του Ηλυσιακού.

Τον Οκτώβρη 2013 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την πρωταθλήτρια ομάδα του Παναθηναϊκού. Το 2014 μετακόμισε στη Δόξα Λευκάδας.

Ο Γιώργος Αποστολίδης έχει πολλές διακρίσεις με τις Εθνικές Ομάδες Εφήβων και Νέων Ανδρών, αναλυτικότερα:
Εθνική Εφήβων
Χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ Εφήβων του 2002
Χάλκινο μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ Εφήβων του 2003, στη Θεσσαλονίκη

Εθνική Νέων Ανδρών
Αργυρό μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ Νέων Ανδρών του 2005, στην Αργεντινή

Σχετικά Άρθρα

Οι ειδήμονες της διαιτησίας “πετσοκόβουν” την τριάδα του Ιβανωφείου!

Μπάσκετ

Back to Top