«Παίκτες ουσίας και υψηλού επιπέδου»

Για τις κινήσεις που γίνονται στην ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή μίλησε ο υπεύθυνος του τμήματος, Σάκης Αποστολίδης. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Ηρακλής, Μπάσκετ

«Είχαμε έναν σχεδιασμό εδώ και πολύ καιρό και τώρα ερχόμαστε στις τελικές συμφωνίες. Θα προχωρήσουμε και σε άλλες καλές μεταγραφές και είναι εντολή του κ. Δρακόπουλου να πάρουμε παίκτες ουσίας και υψηλού επιπέδου».

Για την περίπτωση να βοηθήσει ο Σπύρος Παπαθανασάκης: «Συζητήσαμε με τον κ. Παπαθανασάκη, είπε πως θα μας βοηθήσει και μάλλον η βοήθεια του θα είναι από την ελληνοαμερικανική αγορά. Είπε πως θα κάνει το αδύνατο δυνατό για να μας βοηθήσει με έναν παίκτη από εκεί. Βέβαια, προέχει το ποδόσφαιρο και δεν μπορώ να τον πιέσω. Για εμάς συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας και συνεχίζουμε βήμα – βήμα».

Για το πότε θα βγούνε οι προσφορές των εισιτηρίων: «Θα βγούνε μέσα στον Ιούλιο. Θεωρώ πως φέτος πρέπει να στηρίξει ο κόσμος την ομάδα γιατί βρέθηκε ο κ. Δρακόπουλος, ένας γνήσιος Ηρακλειδέας και πήρε την ομάδα στις πλάτες του. Όπως είπε το θέμα είναι να κάνουμε κάτι καλό και όχι απλά να επιβιώσουμε».

Η συνέντευξη δόθηκε στον Arena FM 89,4.

Σχετικά Άρθρα

“Βλέπει” τελικό!-Ημιτελικός στο Ιβανώφειο, με Κολοσσό ή Προμηθέα!

Μπάσκετ

Back to Top