Ιντζόγλου: “Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη”

Απόλυτα ικανοποιημένος με την ανανέωση του συμβολαίου του για τα επόμενα τρία χρόνια αλλά φιλόδοξος για την επόμενη σεζόν στη Σούπερ Λίγκα, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στην Ώρα Για Μπλε ο Λευτέρης Ιντζόγλου.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο αμυντικός μέσος των κυανολεύκων ήταν κατηγορηματικός όσον αφορά την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή, τονίζοντας: “Δεν είχα κάποιο δίλημμα, ήθελα από την αρχή να ανανεώσω με τον Ηρακλή, δεν μπήκα στη διαδικασία να κοιτάξω κάτι άλλο, για μένα πάνω από όλα ήταν ο Ηρακλής, αυτό ήθελα και το έκανα. Σίγουρα ήταν σημαντικό που πριν από μένα είχαν ανανεώσει κι άλλοι παίκτες.

Θεωρούσα πολύ δύσκολο το να μην τα βρούμε με τον Ηρακλή”. Όσο για τους στόχους που θέτει ο ίδιος για τη νέα σεζόν, τόνισε: “Όσο πιο ψηλά γινεται, δε βάζουμε κάποιο όριο, τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Έχουμε όνειρα και φιλοδοξίες, δεν έχουμε να φοβηθούμε ή να ζηλέψουμε τίποτα, τους κοιτάξαμε φέτος στο κύπελλο όλους στα ματια και δείξαμε ποιοι είμαστε. Θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί και ακόμα πιο δυνατοί και εφόσον ανανέωσαν σχεδόν όλα τα παιδιά είναι πολύ σημαντικό.

Έχουμε δεθεί πολύ μεταξύ μας, μιλάμε καθημερινά και περιμένουμε με ενδιαφέρον τη νέα σεζόν. Γεμίζουμε τις μπαταρίες, ακολουθούμε το πρόγραμμα που μας έδωσε ο Νίκος Αμανατίδης και αναμένουμε. Δεν υπάρχει άγχος, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό.

Εφόσον συνεχίσουμε να κρατάμε αυτό το κλίμα δε φοβόμαστε τίποτα”. Για τον ίδιο ο Λευτέρης Ιντζόγλου παραδέθηκε πως ήταν ίσως η καλύτερη ποδοσφαιρική του σεζόν, αναφέροντας πως: “Οι στόχοι μου πάνε πακέτο με τον Ηρακλή. Θέλω και μπορώ περισσότερα να δώσω, όπως όλα τα παιδιά”.

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο φιλικού αγώνα με τη Γιουβέντους και κάποια άλλη ιταλική ομάδα, ο παίκτης του Ηρακλή το χαρακτήρισε πρόκληση, λέγοντας: “… ποιος δε θα ήθελε να αγωνιστεί σε ένα τέτοιο παιχνίδι απέναντι σε μεγάλες ομάδες της Ευρώπης”.

*Η συνέντευξη δόθηκε στο Libero 107.4 FM.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top