Χορηγική συμφωνία με την LAVIPHARM

Το αναγεννημένο brand name του Ηρακλή φέρνει δυνατούς χορηγούς, εν αναμονή της τελικής επαφής Παπαθανασάκη με την Turkish Airlines…

Ποδόσφαιρο

Η οργανωμένη δουλειά, που γίνεται – σε όλους τους τομείς – στην «κυανόλευκη» ΠΑΕ και η γενική προοπτική, που προσφέρει το restart το οποίο επιχειρείται με ταχείς ρυθμούς, πλέον, μέσα από την επάνοδο του Ηρακλή στη Super League, ωθεί στην εκ του ασφαλούς αξιοποίηση του – αναγεννημένου πλέον – ισχυρότατου brand name της ομάδας.

Αυτό ήδη έχει αρχίσει να μεταφράζεται σε απτές εξελίξεις στο χορηγικό τομέα, καθώς, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται το καθοριστικό ραντεβού του Σπύρου Παπαθανασάκη με ιθύνοντες της Turkish Airlines, ώστε να διαπιστωθεί το εύρος της χορηγικής συνεργασίας με τον αεροπορικό κολοσσό (εφόσον όλα καταλήξουν όπως έχουν δρομολογηθεί), ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΠΑΕ Ηρακλής εξαιρετικά σύντομα θα είναι σε θέση να ανακοινώσει μία νέα και μάλιστα ισχυρή χορηγική συνεργασία. Συγκεκριμένα, επήλθε συμφωνία προβολής μέσω του ποδοσφαιρικού Ημίθεου μιας από τις παλαιότερες και πλέον κραταιές φαρμακευτικές εταιρίες του ελληνικού χώρου. Πρόκειται για την LAVIPHARM, η οποία ιδρύθηκε το 1911 και είναι σήμερα ένας ολοκληρωμένος όμιλος έρευνας και ανάπτυξης, παραγωγής, εισαγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμάκων, καλλυντικών και προϊόντων υγείας στην Ελλάδα με έντονη διεθνή δραστηριότητα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει.. «πάρει επ’ ώμου» το θέμα της Turkish Airlines, ωστόσο το τμήμα μάρκετινγκ της ΠΑΕ αναμένεται να συνεχίσει τις επαφές και για άλλες σημαντικές χορηγικές συνεργασίες, όπως αυτή με την LAVIPHARM.

Back to Top