Ένας πραγματικός αρχηγός

Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας ανανέωσε για τρία χρόνια με τα “κυανόλευκα”

Ήταν μια δικαίωση για τον δεξιό οπισθοφύλακα του Ηρακλή η ανανέωση του συμβολαίου του.

Όπως έχουμε αναφερθεί ουκ ολίγες φορές, ο Μπουκουβάλας είναι το “μηχανάκι” της δεξιάς πτέρυγας του Ηρακλή. Μπορεί η φυσική του θέση να είναι στο δεξί άκρο της άμυνας, αλλά όπως κάθε δεξί μπακ έχει τα ανεβάσματά του στα αντίπαλα καρέ.

Σε κάθε παιχνίδι “καταπίνει” πολλά χιλιόμετρα ενώ είναι σωστός-βράχος στα αμυντικά του καθήκοντα. Ο Μπουκουβάλας είναι ένας από τους έξι που μείνανε στον Ηρακλή από την περσινή σεζόν. Η άνοδος στην Σούπερ Λιγκ ήρθε και ο ένας εκ των αρχηγών του Ημίθεου δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα των κορυφαίων.

Ο “Μπούκου” σε δύο γεμάτες χρονιές με τα “κυανόλευκα”, αγωνίστηκε συνολικά σε 77 αγώνες. Από την περσινή σεζόν (2013-2014), μετράει 34 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League και άλλες τρεις για τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος, ενώ τη συγκεκριμένη χρονιά πέτυχε και το μοναδικό γκολ με τη φανέλα του Ηρακλή κόντρα στον Εθνικό στις Σέρρες.

Τη φετινή σεζόν μπορεί να μην σκόραρε, ωστόσο η παρουσία του ήταν άκρως θετική σε κάθε παιχνίδι του Ηρακλή. Ακόμα και όταν ο Ημίθεος δεν έπιανε υψηλά στάνταρ ο “Μπούκου” ξεχώριζε. Το τέλος της φετινής χρονιάς (2014-2015), τον βρήκε πίσω από τους Χουάντερσον-Πουρτουλίδη στις συμμετοχές. Ο δεξιός μπακ του Ηρακλή αγωνίστηκε σε 40 παιχνίδια με τα “κυανόλευκα” εκ των οποίων τα 30 ήταν για την Football League, ενώ τα υπόλοιπα δέκα για τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος.

Σε δύο ολοκληρωμένες χρονιές, ο Μπουκουβάλας μετράει σύνολο 77 συμμετοχές σε Football League και κύπελλο Ελλάδος που μεταφράζονται σε 6.608 λεπτά συμμετοχής, με την ανανέωση του συμβολαίου του να του δίνει επιπλέον κίνητρο.

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Ο στόχος για γήπεδο στους Χορτατζήδες και η επίσημη παρουσίαση

Ποδόσφαιρο

Back to Top