“Ζω το όνειρο μου”

Πανευτυχής πατέρας και ποδοσφαιριστής δηλώνει ο Γιώργος Βαλεριάνος

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο μήνας που διανύουμε θα μείνει αξέχαστος στον Γιώργο Βαλεριάνο, ο οποίος λίγες ημέρες μετά την άνοδο της ομάδας, απέκτησε το πρώτο του παιδί.

Μιλώντας στην “Ωρα για Μπλε”  ο αριστερός οπισθοφύλακας του Ηρακλή δήλωσε σχετικά: “Ζω το όνειρο μου, είναι σαν παραμύθι, να ανεβαίνουμε Σούπερ Λίγκα και να γίνομαι πατέρας, νιώθω ευτυχισμένος. Αυτό το παιδί είναι το παιδί της ανόδου, μου το λέγανε και οι συμπαίκτες μου, καθώς γεννήθηκε τώρα που ανεβήκαμε. Μόλις μεγαλώσει θα της μιλήσω για όλα αυτά για να τα γνωρίζει πότε γεννήθηκε”.

Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε δήλωσε:

“Ήταν σπουδαία η χρονιά που είχαμε όλοι ως ομάδα και αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια, δείξαμε ποιοι είμαστε, μας έφεραν στον Ηρακλή γιατί πίστευαν σε μας και εμείς αποδείξαμε ότι μπορούμε. Αποδείξαμε σε όσους δεν μας πίστευαν το καλοκαίρι ποιοι είμαστε. Είμαστε δεμένοι σαν οικογένεια, όλοι μαζί ενωμένοι, είμαστε μια παρέα και αυτό φάνηκε. Δουλέψαμε πάρα πολύ και όλοι μας τα δώσαμε όλα”.

Αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα για τον Ηρακλή, σχολίασε:

“Το κοντέρ δε σταματάει εδώ, συνεχίζει να γράφει και εύχομαι να μη σταματήσει ποτέ και να κάνουμε καλή πορεία και στη Σούπερ Λίγκα. Είμαστε καλή ομάδα, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και μπορούμε. Τα συνθήματα τα έχω μάθει όλα απέξω γιατί είναι ωραία και μου αρέσει να τα τραγουδάω. Ξέρουμε σε πόσο μεγάλη ομάδα αγωνιζόμαστε και τι κόσμος την ακολουθεί παντού.

Τέλος, σχετικά με το τάκλιν που έκανε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, είπε:

Πρώτη φορά κάνω στη ζωή μου τάκλιν με το κεφάλι, γλίστρησα και δεν υπήρχε άλλος τρόπος να σταματήσω τον αντίπαλο, έχω κρατημένη τη φωτογραφία”.

Σχετικά Άρθρα

Δόβελος: “Άνοδος σε επαγγελματική κατηγορία, για να έρθει επενδυτής”

Ποδόσφαιρο

Καράογλου: “Βρίσκομαι σε επαφές με τον ΓΣ για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Back to Top