Ο Μιντιακλής σας καλοσωρίζει στο… δικό του σπίτι

Στον αέρα η προσωπική ιστοσελίδα του ανθρώπου που έκλεψε φέτος την παράσταση στην BlueArena.

Διάφορα, Επικαιρότητα

Ιούνιος μπήκε και όλες οι ομάδες βρίσκονται σε φάση αναδιοργάνωσης. Η ομάδα της BlueArena δεν θα μπορούσε να αποτελέσει την εξαίρεση του κανόνα.

Σήμερα λοιπόν, είναι η στιγμή για να σας παρουσιάσουμε την πρώτη μας κίνηση. Το προσωπικό σάιτ του Μιντιακλή.

Του ανθρώπου – μυστήριο, που εμφανίστηκε ξαφνικά στην ζωή μας και με τον ιδιαίτερο τρόπο γραφής, απέκτησε φανατικούς φίλους και πιθανότατα φανατικούς εχθρούς (τον έναν λίγο-πολύ όλοι τον γνωρίζουμε).

Αποφασίσαμε από κοινού, BlueArena και Μιντιακλής δηλαδή, να… ανεξαρτητοποιηθεί λίγο. Να παραμείνει δηλαδή στο δυναμικό του σάιτ, έχοντας όμως την δική του σελίδα.

Πληκτρολογώντας στο midiaklis.bluearena.gr , μπαίνετε στην σελίδα του Μιντιακλή και έχετε την δυνατότητα θυμηθείτε όλα τα κείμενά του. Μέσα στις επόμενες ώρες θα “ανέβει” και το νέο κείμενο, το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί ως το κείμενο της τετραετίας…

Η υλοποίηση του project ανήκει στον Βαγγέλη Δημητριάδη, τον άνθρωπο που εδώ και κάτι μήνες μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο κομμάτι της τεχνικής υποστήριξης. Όσον αφορά το λογότυπο; Φέρει την σφραγίδα του ΓκοτζΗΡΑ, της άλλης σπουδαίας μεταγραφής που έχουμε κάνει τους τελευταίους μήνες.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top