“Απολαμβάνουμε τις στιγμές”

Για την ικανότητά του να σκοράρει αλλά και για τις αφιερώσεις του μίλησε ο Γιάννη Λουκίνας

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο πρώτος σκόρερ του Ηρακλή, τοποθετήθηκε για την ικανότητά του να βρίσκει τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ τόνισε πως ήταν δύσκολο να πάρει ευκαιρίες με τον Περόνε σαν πρώτο όνομα.

Αναλυτικά:

“Απολαμβάνουμε τις στιγμές γιατί είναι μοναδικές. Το περιμέναμε όλη την χρονιά αλλά πλέον μπορούμε να πανηγυρίσουμε”, δήλωσε αρχικά ο “Λούκι Λουκ”.

Για την ικανότητά του να σκοράρει και αν ξεχωρίζει κάποιο γκολ: “Αυτή είναι η δουλειά κάθε επιθετικού. Πρέπει να βάζει τη μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ δεν είναι μόνο τύχη. Όταν έχεις τέτοιους ποιοτικούς παίκτες όπως εμείς όλα είναι πιο εύκολα. Βέβαια, δε γίνεται να ξεχωρίσω κάποιο γκολ. Όλα αυτά που πέτυχα ήταν σημαντικά και το πιο σημαντικό είναι πως η ομάδα έπαιρνε τους βαθμούς. Επίσης, ο κάθε επιθετικός δεν πρέπει να έχει στόχους. Δεν γίνεται να έχει στόχο για παράδειγμα τα πέντε με έξι γκολ. Πρέπει να βάζει συνέχεια ακόμα και αν το παιχνίδι είναι αδιάφορο”.

Για το πως ήρθε στον Ηρακλή: “Πέρσι ήμουνα στα Χανιά και κάναμε καλή πορεία σαν ομάδα. Έχω περάσει από αρκετές ομάδες πριν έρθω στον Ηρακλή”.

Για τον Περόνε: “Είναι δύσκολο να πάρεις ευκαιρίες όταν το πρώτο όνομα του επιθετικού είναι ο Περόνε. Μου δόθηκε η ευκαιρία και έπρεπε να την αρπάξω από τα μαλλιά. Έτσι και έκανα. Όσον αφορά τον Περόνε είναι τεράστιο όνομα”.

Για το αν αφιερώνει την επιτυχία: “Θέλω να την αφιερώσω στην μητέρα μου, στον πατέρα μου που έφυγε από την ζωή εδώ και πέντε χρόνια και σε όσους μας στηρίζουν. Εννοείται πως το αφιερώνουμε και στον κόσμο μας”.

 

*Οι δηλώσεις του Γιάννη Λουκίνα έγιναν στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθλητικό Μετρόπολις 95,5”.

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top