Τρέμουν και μόνο στην ιδέα…

Οι συντάκτες της BlueArena σχολιάζουν τον αντίκτυπο που είχε η αποκάλυψη του Σπύρου Παπαθανασάκη περί Turkish Airlines.

BlueArena, Απόψεις

Δεν γνωρίζουμε αν το φλερτ που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της ΠΑΕ Ηρακλής και της Turkish Airlines καταλήξει σε γάμο. Το γεγονός και μόνο ότι για δεύτερο παιχνίδι θα βρεθεί στις κερκίδες του Καυτανζογλείου στέλεχος της εταιρείας, μας δίνει το δικαίωμα να αισιοδοξούμε. Και παράλληλα, κάποιοι άλλοι να ανησυχούν. Ή καλύτερα, να τρέμουν.

Αντιλαμβάνονται ότι αν ο Σπύρος Παπαθανασάκης καταφέρει να πείσει αυτόν τον κολοσσό να επενδύσει στον Ηρακλή, αλλάζουν τα δεδομένα στην Θεσσαλονίκη. Και σε αυτή την φάση, δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία το ποσό της συμφωνίας, αλλά αυτή καθεαυτή η συμφωνία. Διότι μιλάμε για μία εταιρία που επιλέγει να προβάλλεται στους κορυφαίους συλλόγους και στα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα παγκοσμίως.

Πριν ακόμη ολοκληρώσει την φράση του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, άρχισε το… ξεβράκωμα από εκείνους που προφανώς δεν άκουσαν τον Κατσαρή να παραδέχεται ότι με τα χρήματα της εταιρίας «Ελληνικός Χρυσός» ο δικέφαλος πήρε το κύπελλο και εν συνεχεία το πρωτάθλημα. Δεν τους ενόχλησε αυτό, αλλά η προοπτική επένδυσης της Turkish Airlines στην ΠΑΕ Ηρακλής.

Δεν δίστασαν μάλιστα να αναρωτηθούν αν ο κόσμος του Ηρακλή θα επικροτούσε την προοπτική προβολής μίας εταιρίας τούρκικων συμφερόντων στην αγαπημένη τους ομάδα.

Δυστυχώς κύριοι το τυράκι που επιχειρείτε να ρίξετε στον κόσμο της ομάδας, δεν θα το φάμε. Ασχοληθείτε με την Τούμπα που αποτελεί πλέον ένα πολύ καλό και ήσυχο σημείο συνάντησης των νεαρών ζευγαριών και αφήστε τον Ηρακλή να βρει τον δρόμο του.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top