Και τώρα η άνοδος

Η ΠΑΕ τη δουλειά της και οι ποδοσφαιριστές τη δικιά τους

Οι ενέργειες του Σπύρου Παπαθανασάκη και των συνεργατών του επέτρεψαν στην ΠΑΕ Ηρακλής να πάρει την άδεια της ΕΠΟ αποφεύγοντας τον… βραχνά των περιορισμών στις κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας στην προσεχή μεταγγραφική περίοδο.

Πλέον, αυτό το οποίο απομένει είναι οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή να “κλειδώσουν” το συντομότερο την επιστροφή της ομάδας στη Superleague ώστε η διοίκηση να αρχίσει, απο τις πρώτες ημέρες του Ιούνη, τον προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν.

Όπως σχολιάσαμε και όταν η ΠΑΕ δεν πήρε άδεια σε πρώτο βαθμό, έτσι και τώρα οφείλουμε να τονίσουμε οτι οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή πρέπει να μείνουν ανεπηρέαστοι απο όσα συμβαίνουν έξω απο τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και να συνεχίσουν να κάνουν το ίδιο καλά τη δουλειά τους μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι των Play Offs.

Άλλωστε μετά την εξασφάλιση της άδειας το μήνυμα της επιστροφής του Ηρακλή εκεί όπου ανήκει, θα γίνει ακόμη πιο “ηχηρό” στην περίπτωση που αυτός τερματίσει στα Play Offs έχοντας τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά απο την τρίτη ομάδα και όσο πιο κοντά γίνεται στην πρώτη θέση.

Υ.Γ Ο ενθουσιασμός για το γεγονός οτι η ΠΑΕ πήρε άδεια, είναι δικαιολογημένος για λόγους οι οποίοι αφορούν όσα συνέβησαν τα τελευταία χρόνια καθώς και τα προβλήματα που ξεπεράστηκαν ώστε να συμβεί αυτό. Ωστόσο απο το επόμενο καλοκαίρι, η εξασφάλιση της άδειας πρέπει να αποτελεί διαδικασία ρουτίνας για τον Ηρακλή και τίποτα περισσότερο…

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top