Ο Πολυμένης στο «τιμόνι» των γυναικών

Επειτα από οκτώ χρόνια ο Θόδωρος Πολυμένης επέστρεψε στον Ηρακλή…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Σε μία σημαντική προσθήκη προχώρησε το τμήμα μπάσκετ του Ηρακλή, στις γυναίκες. Και αυτό διότι ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας με τον Θόδωρο Πολυμένη, ο οποίος θα αναλάβει τόσο την γυναικεία ομάδα, όσο και τα τμήματα υποδομής.

Ο νέος τεχνικός του «κυανόλευκου» συλλόγου, στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρει:

«Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Ηρακλή να αναλάβω την ομάδα μετά από σχεδόν οκτώ χρόνια. Η τριετία 2005-2007 ήταν από τις σημαντικότερες στην πορεία μου στον χώρο του γυναικείου, καθώς πετύχαμε την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, την κατάκτηση του πρωταθλήματος νεανίδων αλλά το σημαντικότερο τους ισχυρούς δεσμούς με την ομάδα και τον κόσμο της που μου είχε αφήσει τις καλύτερες αναμνήσεις.

Η ομάδα αυτή την στιγμή έχει πολλά κοινά με την εκείνης της εποχής, καθώς απαρτίζεται από νεαρές και ταλαντούχες αθλήτριες και πιστεύω με τις κατάλληλες κινήσεις να έχουμε ανάλογες επιτυχίες. Πιστεύω πραγματικά ότι ο Ηρακλής πρέπει και θα είναι στις πρωταγωνίστριες ομάδες τα επόμενα χρόνια και για αυτό είμαι πλέον ξανά μέλος της οικογένειας του».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top