“Ήρθαμε εκεί που δε μας θέλανε”

Ο Νίκος Ατματζίδης μίλησε για τη φετινή χρονιά του Ηρακλή

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στον CityInternational 106,1 και στην εκπομπή BlueCity μίλησε ο Νίκος Ατματζίδης, ο οποίος μοίρασε συγχαρητήρια σ’ όλους που έχουν φτιάξει τη φετινή ομάδα.

Αναλυτικά:

“Είμαστε πολύ καλά καθώς επανήλθαμε από εκεί που δε μας ήθελαν οι Αθηναίοι. Δε γιορτάζουμε μόνο εμείς αλλά όλη η Θεσσαλονίκη”, δήλωσε αρχικά ο πρώην πρόεδρος του Ηρακλή και συνέχισε, “Είδα όλα τα παιχνίδια της ομάδας και πραγματικά είμαι χαρούμενος. Συγχαρητήρια στη διοίκηση, το τενχικό τιμ και τους παίκτες για την φετινή πορεία της ομάδας. Ο Ηρακλής είναι ένας σοβαρός σύλλογος και γίνεται καλή δουλειά”.

Για τα τελευταία χρόνια: “Περάσαμε δύσκολα χρόνια. Θα μπορούσαμε να επιστρέψουμε πιο γρήγορα. Δεν μας ήθελε η τύχη την περσινή σεζόν. Επίσης αυτό που έλειπε πέρσι, είναι η συσπείρωση του κόσμου κάτι που υπάρχει φέτος”.

Για το αν έχει μιλήσει με τον Σπύρο Παπαθανασάκη: “Έχω μιλήσει με τον πρόεδρο. Επίσης όταν έμαθα πως “δεξί” του χέρι είναι ο Μάκης Σεντελίδης χάρηκα. Του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί αγαπάει πραγματικά τον Ηρακλή και με την παρουσία του στη διοίκηση ήμουνα σίγουρος για την επιτυχία της ομάδας”.

*Οι δηλώσεις του Νίκου Ατματζίδη έγιναν στον ραδιοφωνικό σταθμό CityInternational 106,1 στην εκπομπή BlueCity.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Back to Top