“Έτσι το ονειρευόμουνα”

Ο Νίκος Κόκκινος και η Πασχαλίτσα Κυριακούδη μίλησαν για την πρόταση γάμου στο ημίχρονο του αγώνα με την Λάρισα

Διάφορα, Επικαιρότητα

Όπως έπρεπε έγινε η έκπληξη του Νίκου στην αγαπημένη του σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ενώ κάπως έτσι ονειρευόταν την πρόταση γάμου η Πασχαλίτσα.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

“Μία εβδομάδα το προετοίμαζα. Είχα μιλήσει και με την ΠΑΕ για την έκπληξη. Ένιωθα κάτι το δυνατό και ζεχωριστό και είχα την ανάγκη να το κάνω”, δήλωσε αρχικά ο Νίκος, ενώ η Πασχαλίτσα τόνισε, “Δεν είχα καταλάβει τίποτα, αν και ο Νίκος ήταν περίεργος τις τελευταίες ημέρες”.

“Μου είπε όχι δεν θα μου το πεις έτσι, θα γονατίσεις και θα μου το πεις ξανά. Γονάτισα της το ζήτησα και ευτυχώς είπε ναι. Οι περισσότεροι λέγανε “ναι”. Ήταν κάτι το μοναδικό”, δήλωσε ο Νίκος με την Πασχαλίτσα να τονίζει πως έτσι το περίμενε. “Μου άρεσε ο τρόπος της πρότασης. Ήταν κάτι πολύ ωραίο. Όλοι μας χειροκροτούσαν και μας ευχόντουσαν. Έτσι το ονειρευόμουνα”.

Ο Νίκος “έκλεισε” τη συζήτηση, λέγοντας: “Αφού έτσι το ονειρεύοταν η κοπέλα μου και πραγματοποίησα τα όνειρα της, είμαι ευτυχισμένος. Καθώς το παιχνίδι κυλούσε το άγχος ήταν και πιο πολύ, το παιχνίδι έμενε στο μηδέν και έφθανε η ώρα για την πρόταση”.

 

*Οι δηλώσεις του Νίκου και της Πασχαλίτσας έγιναν στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθλητικό Μετρόπολις 95,5”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top