O Λευτέρης Ιντζόγλου για όλα στη BlueCity…

Αποκαλυπτικός ήταν ο Έλληνας μέσος και μίλησε για όλους και για όλα…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στο ραδιοφωνικό σταθμό CityInternational 106,1 και στην εκπομπή BlueCity μίλησε ο Λευτέρης Ιντζόγλου και σχολίασε τη φετινή πορεία του Ηρακλή, τη δυναμική του κόσμου, το εξαιτερικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και πολλά άλλα θέματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και ευχάριστο. Υπάρχει χαρά σε κάθε άνθρωπο που βρίσκεται μέσα στην ομάδα, είτε παίκτες, είτε προπονητές, είτε διοικούντες”, τόνισε αρχικά ο μέσος των “κυανολεύκων” και συνέχισε, “Μαθηματικά όμως δεν τελείωσε τίποτα. Υπάρχει χαρά αλλά μένουν ακόμα πέντε παιχνίδια που πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι”.

Για το αν είναι εύκολο να παραμείνει κάποιος συγκεντρωμένος: “Είναι ένα δύσκολο κομμάτι του ποδοσφαίρου. Εμείς όμως θα τα καταφέρουμε όπως το πράξαμε σ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και έτσι θα παραμείνουμε”.

Για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα: “Υπάρχει άριστο κλίμα στα αποδυτήρια. Όλοι έχουν προσφέρει ώστε να δημιουργηθεί αυτή η ομάδα. Έχει γίνει απίστευτη δουλειά απ’ όλους μας, ανεξαρτήτως τον χρόνο συμμετοχής”.

Για την παρουσία του κόσμου: “Η βοήθεια του κόσμου είναι το πιο σημαντικό. Έρχεται όπου και να παίζουμε για να είναι δίπλα μας. Βλέπει την πορεία και τη δυναμική της ομάδας και μας στηρίζει αντίστοιχα. Το Καυτανζόγλειο προηγούμενες χρονιές δημιουργούσε άγχος στους παίκτες, αλλά φέτος βλέπουν όλοι τι έχουμε πετύχει”.

Για την περίοδο του καλοκαιριού: “Τα πράγματα ήταν αμφίρροπα. Δε ξέραμε τον πρόεδρο και τις προθέσεις του. Υπήρχαν αμφιβολίες όπως ήταν επόμενο. Έγιναν όμως σωστές κινήσεις. Ο Νίκος Παπαδόπουλος με τον Παύλο Μυροφορίδη έχουν κάνει εξαιτερική δουλειά με τα νέα παιδιά που ήρθαν και βοήθησαν την ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Όλοι (σ.σ. ποδοσφαιριστές) περιμέναμε την αλλαγή σε διοικητικό επίπεδο. Πήγαν όλα καλά. Κάθε ποδοσφαιριστής στην ομάδα περίμενε αυτή τη μεγάλη αλλαγή στα διοικητικά γιατί ο Ηρακλής είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα”.

Για το αν υπάρχει κούραση μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια: “Οι παίκτες που έχουν τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής είναι αναμενόμενο να κουραστούν με τα συνεχόμενα παιχνίδια. Η πορεία της ομάδας όμως είναι εξαιρετική και αυτό σου δίνει φρεσκάδα αντί για κούραση”.

Για το συμβόλαιό του και το αν θα μείνει στην ομάδα: “Πρώτα πρέπει να εξασφαλίσουμε την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ και μετά να πάρουμε την αδειοδότηση. Βεβαίως θέλω να μείνω στην ομάδα.

Για τα συναισθήματα μετά το τελευταίο σφύριγμα του Δημητρόπουλου: “Μας έφυγε η πίεση απ’ αυτό που έγινε στο τελευταίο παιχνίδι με την Λάρισα. Κερδίσαμε και δικαιωθήκαμε. Με την εμφάνιση που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο πίστευα πως θα πάρουμε τη νίκη. Έτσι και έγινε. Η εμφάνιση στο δεύτερο μέρος δε μπορούσε να έχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης”.

Για το παιχνίδι της Δευτέρας με την ΑΕΚ: “Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η ΑΕΚ είναι μια καλή ομάδα και ειδικά όταν παίζει στην έδρας της. Δεν φοβόμαστε κανέναν και έχουμε αποδείξει ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να καταφέρουμε είτε εντός είτε εκτός έδρας”.

Για τη διαφορά με τον περσινό Ιντζόγλου: “Αυτό πρέπει να το ξέρουν όλοι. Δεν υπάρχει ταβάνι όσο προσπαθεί κάποιος. Παιχνίδι με παιχνίδι πρέπει να είσαι καλύτερος και όταν η ομάδα είναι δεμένη τότε και η άνοδος ενός ποδοσφαιριστή είναι δεδομένη. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι έχω να δώσω ακόμα πολλά πράγματα”.

Για το αν λείπει κάτι από το φετινό Ηρακλή για την επόμενη χρονιά: “Δε λείπει κάτι. Ξέρουμε πως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά στην Σούπερ Λιγκ. Είδατε όμως την πορεία μας στο κύπελλο. Κοιτάξαμε όλες τις ομάδες στα μάτια και καταφέραμε να φτάσουμε μια ανάσα πριν τον τελικό. Ήμασταν καλύτερη ομάδα από αρκετές της μεγάλης κατηγορίας”.

Τέλος, τόνισε: “Έχουμε πέντε παιχνίδια μπροστά μας. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί μέχρι το τέλος. Να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που είναι δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι”.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Παπαδόπουλος: “Εγώ είμαι εδώ για τον Ηρακλή, εφόσον…” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top