Τουρνουά στη μνήμη του Γκοΐκοβιτς

Tουρνουά θα διεξαχθεί στη Σερβία προς τιμήν του Γιόβαν Γκοΐκοβιτς, ο οποίος έφυγε άδικα από την ζωή, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο στις 22 Δεκεμβρίου του 2001. Ανάμεσα στις ομάδες που θα συμμετάσχουν και ο Ηρακλής.

Αποδέχτηκε την πρόταση και θα συμμετέχει ο Ηρακλής στο τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Σερβία στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, Γιόβαν Γκοΐκοβιτς.

Στο τουρνουά θα πάρουν μέρος τα τμήματα υποδομής όλων των ομάδων, στις οποίες αγωνίστηκε ο Γκοϊκοβιτς και από την πλευρά των «κυανόλευκων» επιλέχθηκαν οι γεννηθέντες του έτους 2001.

Οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα ταξιδέψουν αύριο Παρασκευή (15/5) το πρωί οδικώς για τη Σερβία είναι οι εξής: Τοπαλίδης Δημήτρης, Χρυσοχόου Παναγιώτης, Αγγελάκης Άγγελος, Μπούτος Γεώργιος, Κορομπίλης Ιωάννης, Μαυρομιχάλης Παρασκευάς, Γεωργάτος Παναγιώτης, Τουρσίδης Φιλόξενος, Πότσης Φώτιος, Βλάχος Αθανάσιος, Αβραμίδης Χρήστος, Δήμτσιος Γεώργιος, Αναστασιάδης Ανέστης, Ταχόπουλος Γρηγόριος, Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος, Βαφειάδης Χρήστος, Σομπατζής Ευστράτιος, Λάμπρου Ιωσήφ, Λεονταρίδης Νικόλαος και Βλάχος Κυριάκος.

Την ομάδα θα συνοδέψουν οι προπονητές Ηλίας Νάσκος και Αλέξης Κουνενάκης.Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν το Σάββατο 16-05-2015 και η αποστολή θα επιστρέψει την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.

Σχετικά Άρθρα

Άκρας: «Ενθαρρυντικά τα πρώτα μηνύματα από την Ακαδημία» (audio)

Ποδόσφαιρο

Back to Top