Εχουν παράπονα οι Πατρινοί…

Παράπονα από την διαιτησία του Ντίτσου, έχουν οι Πατρινοί σύμφωνα με τις δηλώσεις του προπονητή τους.

Ορφανά

Κι όμως οι άνθρωποι της Παναχαϊκής, από το σημερινό παιχνίδι έχουν παράπονα από τη διαιτησία. Ο Δημήτρης Σπανός, αφού στο πρώτο κομμάτι των δηλώσεών του είπε την απόλυτη αλήθεια, στη συνέχεια, υποστήριξε πως η ομάδα του αδικήθηκε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Συγχαρητήρια στον Ηρακλή για την άνοδο. Ηταν μέχρι στιγμής η καλύτερη ομάδα που παίξαμε. Η μοναδική ομάδα που μας πίεσε, μας έτρεξε και έκανε κφάσεις. Μου άρεσε πολύ ο Ηρακλής. Και εμείς κάναμε την προσπάθειά μας όμως χάσαμε την συγκέντρωσή μας και τον προσανατολισμό μας.

Αφήσαμε χώρους και ο Ηρακλής το εκμεταλλεύτηκε. Μπράβο στον Ηρακλή. Εμείς είμαστε μία νεανική ομάδα κατεβήκαμε στα πλέι οφ για να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια. Εχουμε όρεξη και θέλουμε να παίξουμε. Οι διαιτητές θα πρέπει να τιμούν τις ομάδες που προσπαθούν λειτουργούν και παλεύουν και όχι να δίνουν το πρώτο φάουλ στο 25’. Θεωρώ πως και οι δύο περιπτώσεις δεν ήταν πέναλτι, ενώ η φάση του Μαρουκάκη έπρεπε να δοθεί φάουλ και αποβολή. Αν ήταν έτσι ας μην κατέβαιναν οι ομάδες με μηδέν βαθμούς να παίξουν”.

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του Σπύρου Φουρλάνου, βέβαια λίγο πριν μιλήσει, τον παίκτη φώναξε δίπλα του ο Αλέξης Κούγιας, που ήταν στη συνέντευξη τύπου που προφανώς και του υπέδειξε τι να πει…

«Συγχαρητήρια στον Ηρακλή για την άνοδό του. Ο διαιτητής επηρέασε το ματς με τις αποφάσεις του. Στο πέναλτι που δεν υπάρχει και στη φάση του Μαρουκάκη. Κανένα άλλο σχόλιο”.

 

Back to Top