Αποστολίδης: “Τέλος καλό, όλα καλά”

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Σάκη Αποστολίδη σχετικά με την αναμέτρηση κόντρα στο Ψυχικό και τα όσα πρέπει να συμβούν ούτως ώστε ο Ηρακλής να επιστρέψει στη φυσική του θέση, την Α1 κατηγορία.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν του χρόνου ώστε η ομάδα να μπει σε τροχιά διεκδίκησης της ανόδου στα μεγάλα σαλόνια μίλησε στην BlueArena ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ του Ηρακλή, Σάκης Αποστολίδης. Παράλληλα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην απουσία του κόσμου από το Ιβανώφειο ένεκα των άδικων και συνάμα εξοντωτικών ποινών και τις επιπτώσεις που είχε το γεγονός αυτό στη φετινή πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Αποστολίδη έχουν ως έξης:

Για το σημερινό παιχνίδι: “Είχε ένα τρομερό άγχος. Εμείς παίζαμε όλη τη σεζόν. Ξεκινήσαμε αγχωτικά. Το πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι και φάνηκε. Ήταν θέμα λεπτομερειών. Τέλος καλό, όλα καλά. Να φύγει αυτή η χρονιά, όσο γίνεται να την ξεχάσουμε γρήγορα και να μην ξαναέρθει”.

Τι πρόκειται να αλλάξει του χρόνου στην ομάδα: “Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε αλλαγές. Η ομάδα θέλει ενισχύσεις και ανθρώπους να την πλαισιώσουν οικονομικά. Γιατί ενισχύσεις σημαίνουν χρήματα. Ο Ηρακλής είχε το χαμηλότερο μπάτζετ φέτος. Δεν είναι δικαιολογία αυτό. Εγώ την ομάδα από την αρχή την πίστευα και την πιστεύω ακόμα. Ήταν θέμα διάφορων συγκυριών. Φτάσαμε σε αυτό το σημείο, ο Ηρακλής δεν αξίζει την ήττα. Αυτό όμως τελείωσε εδώ.”

Για την απουσία του κόσμου λόγω των εξοντωτικών ποινών: “Είδατε το παιχνίδι που παίζαμε εντός έδρας με κόσμο με τον Φίλιππο Βέροιας και την πατήσαμε. Με το Παγκράτι, μέσα στον Αρκαδικό που παίξαμε. Η ομάδα άρχισε να ανεβαίνει μετά τις νίκες και τα καλά παιχνίδια, και σήμερα ήρθαμε εδώ να πάρουμε τη νίκη. Μπορούσαμε αλλά δε πειράζει. Συν τοις άλλοις στα τελευταία λεπτά ξέραμε και το αποτέλεσμα στο άλλο παιχνίδι, έτσι μας έφυγε όλο το άγχος και χαλαρώσαμε”.

Σχετικά Άρθρα

Οι ειδήμονες της διαιτησίας “πετσοκόβουν” την τριάδα του Ιβανωφείου!

Μπάσκετ

Back to Top