Αποκαλυπτικός στη BlueCity ο Νίκος Πουρτουλίδης

Ο αρχηγός του Ηρακλή φιλοξενήθηκε στην πρώτη εκπομπή της BlueCity.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Νίκος Πουρτουλίδης έκανε “ποδαρικό” στην πρώτη ραδιοφωνική εκπομπή της BlueCity.

O αρχηγός του Ημίθεου αφού ευχήθηκε καλή αρχή στους συντάκτες της BlueArena, τοποθετήθηκε για το χθεσινό παιχνίδι στον Βόλο, τον αγώνα του Σαββάτου στο Καυτανζόγλειο με την Παναχαϊκή αλλά και πως αντέδρασε η ομάδα μετά τον αποκλεισμό στα Πηγάδια από τη Ξάνθη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Κάθε νίκη και κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό γιατί φτάνουμε στον στόχο μας. Το χθεσινό παιχνίδι ήταν μια συνέχεια από την καλή αρχή που κάναμε με την ΑΕΚ. Κάναμε καλό ξεκίνημα και μ’ αυτό δείχνουμε πόσο συγκεντρωμένοι είμαστε”, δήλωσε αρχικά ο αρχηγός του Ηρακλή.

Για το αν επηρέασε την ομάδα ο αποκλεισμός από τη Ξάνθη: “Πρώτα απ’ όλα καταφέρνουμε και τα διαχωρίζουμε. Το ταξίδι του κυπέλλου ήταν ωραίο, αλλά απευθείας αλλάζουμε “κουμπί” και επανερχόμαστε στο πρωτάθλημα και την άνοδο. Τα συναισθήματα μετά το τέλος του αγώνα ήταν πολλά και η παρουσία του κόσμου απίστευτη. Μας εκτιμάει ο κόσμος του Ηρακλή, γιατί βλέπει πως προσπαθήσαμε αν και δεν τα καταφέραμε. Σημασία έχει η προσπάθεια. Από το παιχνίδι της Ξάνθης πήραμε την αγάπη και τη δύναμη του κόσμου για να συνεχίσουμε”.

Για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή: “Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι αυτό με την Παναχαϊκή. Είναι το παιχνίδι που θα μας εδραιώσει στην πρώτη θέση. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι. Αν έχουμε την εικόνα της πρεμιέρας με την ΑΕΚ και δυναμική παρουσία του κόσμου δεν θα υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα της νίκης”.

Για το πως αυξήθηκε η διαφορά από την τρίτη θέση: “Στο μυαλό μας είχαμε πει πως ξεκινάμε με μηδέν βαθμούς και κάθε παιχνίδι που έρχεται πρέπει να το κερδίσουμε. Το πιο σημαντικό είναι πως δεν κοιτάμε τι κάνουν οι άλλες ομάδες”.

Τέλος, για το πως αισθάνεται που φοράει τη φανέλα του Ηρακλή και η υπόσχεση που δίνει: “Νιώθω μεγάλη τιμή. Δεν είμαι μόνος όμως, είναι και τα υπόλοιπα παιδιά. Αν ανέβει η ομάδα σας υπόσχομαι πως θα σας τιμήσουμε με την παρουσία μας στο στούντιο του σταθμού”.

 

*Η συνέντευξη του Νίκου Πουρτουλίδη δόθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό “City International 106,1” στην εκπομπή BlueCity.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top