Το επίμαχο σημείο της κατάθεσης Κούγια

Τι ανέφερε ο Κούγιας στην κατάθεσή του, στον ειδικό ανακριτή σχετικά με τον υποβιβασμό του Ηρακλή…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Το σάιτ sdna.gr, έφερε στο “φως” της δημοσιότητας την κατάθεση του Αλέξη Κούγια, στον ειδικό ανακριτή, Γιώργο Ανδρεάδη.

Σε αυτή ο γνωστός ποινικολόγος, βγάζει “λάδι” τον Μαρινάκη, σχετικά με την εμπλοκή του στην “εγκληματική οργάνωση”, ενώ σε ένα απόσπασμά του αναφέρεται στον υποβιβασμό του Ηρακλή και την παραμονή του Αστέρα Τρίπολης στην κατηγορία.

Χωρίς άλλα σχόλια, πάμε τώρα να δούμε τα σημαντικότερα σημεία της κατάθεσης του Αλέξη Κούγια στις 31/03/2015 και ώρα 14:36 ενώπιον του ανακριτή διαφθοράς Γιώργου Ανδρεάδη.

Ο υποβιβασμός του Ηρακλή και η σωτηρία του Αστέρα
…«Η παντοδυναμία και το ότι γίνεται παράνομη χρήση του αυτοδιοίκητου με σκόπιμη παρερμηνεία του πειθαρχικού δικαίου της ΕΠΟ φαίνεται στην περίπτωση του υποβιβασμού του Ηρακλή στην αγωνιστική περίοδο 2010-2011 χάρις στην οποία γλίτωσε τον υποβιβασμό στη β’ κατηγορία ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος είχε υποβιβαστεί βαθμολογικά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η επιτροπή ιδιότητας μεταγραφών, Πρόεδρος της οποίας ήταν ο Κουρίδης, φέρεται να διαπίστωσε μετά από καταγγελία την ύπαρξη πλαστών φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων σε μεγάλο αριθμό ομάδων μεταξύ των οποίων ο Ηρακλής και η Βέροια. Μολονότι ο πειθαρχικός κώδικας προέβλεπε την επιβολή προστίμου για τις παραβάσεις αυτές, η ΕΙΜ με σύλληψη του Κουρίδη αλλά και αποδοχή όλης της ηγετικής ομάδας αλλά και των πειθαρχικών δικαστικών της ΕΠΟ «βάφτισε» την πλαστογραφία δυσφήμηση του αθλήματος και οι ομάδες παραπέμφθηκαν με το άρθρο 26, που προέβλεπε τον υποβιβασμό της εμπλεκόμενης ομάδας»…

Σχετικά Άρθρα

Συνεχίζεται το “σαφάρι” των χορηγικών συνεργασιών

Ποδόσφαιρο

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top