Τα καλύτερα είναι μπροστά μας μάγκες

Έξι χρόνια ζωής συμπληρώνει σήμερα η BlueArena και δίνει το δικό της μήνυμα για την συνέχεια.

BlueArena, Απόψεις

Ονειρευόμασταν διαφορετικά γενέθλια, είναι η αλήθεια. Δεν είναι γενέθλια πρόκρισης, είναι όμως γενέθλια περηφάνιας.

Ίσως είναι τα πρώτα γενέθλια που όλοι εμείς οι συντελεστές του σάιτ, νιώθουμε περηφάνια γι’ αυτή την ομάδα. Και όταν λέμε ομάδα, εννοούμε όλους όσους συμμετέχουν στην μεγάλη προσπάθεια επιστροφής. Από τον Σπύρο Παπαθανασάκη, μέχρι τον πεντάχρονο πιτσιρικά που φοράει το κασκόλ στο λαιμό του και πανηγυρίζει τα γκολ του Ηρακλή.

Για πρώτη φορά ίσως στα χρονικά, ποδοσφαιρικός Ηρακλής δείχνει αυτή τη στιγμή να τα έχει όλα. Αξιόπιστο πρόεδρο που γουστάρει (τις διοικητικές-οργανωτικές “μουτζούρες” αναμένεται να τις σβήσει το καλοκαίρι), ικανότατο προπονητή που νιώθει από Ηρακλή, ταλαντούχους παίκτες που χτίζουν μέρα με την ημέρα χαρακτήρα νικητή, τεχνικό διευθυντή που μετράει το απόλυτο στις επιλογές παικτών και τρελαμένο κόσμο που ακολουθεί παντού την ομάδα. Και το πιο σημαντικό; Όσα χρόνια θυμόμαστε τον Ηρακλή, πάντα κάποιο ή κάποια κομμάτια έλειπαν για να συμπληρωθεί το παζλ. Αυτή τη φορά το παζλ έχει συμπληρωθεί και είναι στο χέρι όλων μας να προστατεύσουμε σαν κόρη οφθαλμού αυτό που έχει χτιστεί.

Διότι είναι βέβαιο ότι αρκετοί θα επιδιώξουν να διαλύσουν το παζλ. Φέτος κερδίζεις την συμπάθεια, διότι είσαι μία μεγάλη ομάδα που δείχνεις ότι έφτασε η στιγμή να επιστρέψεις εκεί απ’ όπου σε έδιωξε η εγκληματική οργάνωση. Την επόμενη χρονιά, αν με το καλό είσαι στην Σούπερ Λίγκα, δεν θα σε συμπαθούν, αλλά θα σε φθονούν, διότι θα νιώσουν ότι επέστρεψες για να διεκδικήσεις αυτά που σου έκλεψαν εδώ και τέσσερα χρόνια. Και για να χτυπήσουν, μόνο ένας τρόπος υπάρχει. Να διαιρέσουν τα κομμάτια αυτού του υπέροχου παζλ.

Όσο περνάει από τα… πληκτρολόγια και τα μικρόφωνά μας, μιας και από τις 5 Μαΐου η BlueArena αποκτά την δική της ραδιοφωνική εκπομπή στον City International 106,1, δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί. Με όση δύναμη διαθέτουμε, θα εξακολουθούμε να μπαίνουμε ασπίδα σε αυτό που χτίστηκε με τόσο κόπο. Και αυτή την υπόσχεση σας δίνουμε, ανήμερα των έκτων γενεθλίων μας.

ΥΓ1 Όπως αναφέραμε προηγουμένως, στις 5/5 θα ξεκινήσει η ραδιοφωνική εκπομπή Blue City στον City International 106,1. Καθημερινά από τις 15:00 και για τουλάχιστον δύο ώρες, οι Θωμάς Καλέσης και Δημοσθένης Μωυσιάδης, θα σας ενημερώνουν για όλα όσα συμβαίνουν στον Ηρακλή. Η επιλογή της ώρας μετάδοσης της εκπομπής μόνο τυχαία δεν είναι και αυτό το αντιλαμβάνονται όσοι ακούνε ραδιοφωνικές εκπομπές εκείνη την ώρα. Και αυτό ελπίζουμε να είναι μόνο η αρχή, διότι στις προθέσεις μας είναι οι ώρες να αυξηθούν. Υγεία να έχουμε…

ΥΓ2 Τέτοιες μέρες, είθισται να κάνουμε ευχές πριν σβήσουμε τα κεράκια. Από την δύσκολη θέση μας έβγαλε το… new entry της BlueArena, ο ΓκοτζΗΡΑ, με την ακόλουθη φωτογραφία…

iraklisarsenal

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top