Η BlueArena στα ερτζιανά!

Οι συντάκτες της BlueArena σας αποκαλύπτουν το νέο τους εγχείρημα.

BlueArena, Απόψεις

Σε έξι ημέρες, η BlueArena συμπληρώνει έξι χρόνια ζωής. Έξι χρόνια καθημερινής προσπάθειας με στόχο την έγκυρη ενημέρωση των φίλων του Ηρακλή. Με τα λάθη, με τα σωστά μας, αλλά πάντα με γνώμονα το συμφέρον του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου.

Ελπίζοντας ότι η ομάδα θα μας χαρίσει την Τετάρτη ένα μεγάλο δώρο για τα γενέθλια της Πέμπτης, έφτασε η στιγμή να αποκαλύψουμε το δώρο που έχουμε για εσάς. Τους χιλιάδες πιστούς αναγνώστες της BlueArena, αλλά και γενικότερα όλο τον κόσμο αυτής της ομάδας.

Από τις αρχές Μαΐου η συντακτική ομάδα της BlueArena πιάνει τα μικρόφωνα του City International 106,1 και σας προσφέρει μία ενημερωτική ζώνη γεμάτη Ηρακλή.

Καθημερινά από τις 15:00 και για τουλάχιστον δύο ώρες, η πόλη θα είναι μπλε, μιας και θα είναι στον… αέρα η εκπομπή “Blue City”. Στην παρουσίαση της εκπομπής θα είναι οι Θωμάς Καλέσης και Δημοσθένης Μωυσιάδης, στην υποστήριξη ολόκληρο το επιτελείο της BlueArena, ενώ καθημερινά θα είναι τα σχόλια του Χαρίλαου Χαρίτωνα και Δημήτρη Βλάχου.

Τα Σαββατοκύριακα, αλλά και τις καθημερινές που θα υπάρχει αγωνιστική δράση, τα μικρόφωνα του City International θα πηγαίνουν στα γήπεδα που θα αγωνίζεται ο Ηρακλής, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ.

Για το ακριβές περιεχόμενο της εκπομπής, αλλά και την ημέρα έναρξης, θα ενημερωθείτε προσεχώς…

Πρόκειται για ένα εγχείρημα που χρειάζεται την στήριξη όλων σας για να πετύχει και να καθιερωθεί, σε μία ραδιοφωνική ζώνη που ο Ηρακλής αποτελεί συνήθως το τρίλεπτο συμπλήρωμα των ενημερωτικών εκπομπών. Δεν ερχόμαστε για να κοντράρουμε τα υπόλοιπα ραδιόφωνα. Δεν έχουμε άλλωστε την δύναμη για να το κάνουμε. Ερχόμαστε έχοντας δύο στόχους. Πρώτον για να προσφέρουμε σε όλους εσάς σωστή ενημέρωση και δεύτερον για να αναγκάσουμε τα υπόλοιπα ραδιόφωνα να ασχοληθούν σοβαρά με τον Ηρακλή. Και αυτό θα συμβεί αν αντιληφθούν ότι το εγχείρημα της BlueArena έχει επιτυχία.

Υ.Γ. Επειδή είναι βέβαιο ότι αρκετοί από εσάς θα θέλατε περισσότερες ώρες την ημέρα να ακούτε για Ηρακλή, σας ενημερώνουμε ότι και δικός μας στόχος είναι ο ημερήσιος χρόνος να αυξηθεί. Επειδή όμως ξεκινάμε μία προσπάθεια στηριζόμενοι στις δικές μας τσέπες, γνωρίζουμε μέχρι πού μπορούμε να απλώσουμε ΣΗΜΕΡΑ το πάπλωμα. Αν σε αυτή την προσπάθεια βρούμε συμπαραστάτες, να είστε βέβαιοι ότι σύντομα το πρόγραμμα του ραδιοφώνου να εμπλουτιστεί με περισσότερες κυανόλευκες ώρες.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top