“Είμαστε η καλύτερη ομάδα και θα ανεβούμε” (vid)

Μετά την σημερινή (21/4) κλήρωση για τα πλέι οφ ανόδου, ο Γιάννης Δέλκος μίλησε για το πρόγραμμα και την πρεμιέρα με την ΑΕΚ.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ Ηρακλής, τοποθετήθηκε για την σημερινή κλήρωση και τόνισε πως ο Ηρακλής είναι η καλύτερη ομάδα της Football League και πως θα πάρει την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά:

“O Ηρακλής και η ΑΕΚ είναι οι δύο καλύτερες ομάδες σε Βόρειο και Νότιο όμιλο. Όλοι θα παίξουν με όλους. Ο Ηρακλής είναι η καλύτερη ομάδα στον χώρο της Football League και πιστεύω θα είμαστε εμείς που θα ανέβουμε στην Σούπερ Λιγκ, αν και δεν μπορώ να προβλέψω την δεύτερη ομάδα. Άλλωστε δικαιωματικά εκεί πρέπει να παίζει ο Ηρακλής. Είναι όμως ένα δύσκολο πρωτάθλημα, και σεβασόμαστε όλους τους αντιπάλους. Το παρελθόν έχει αποδείξει πως και ομάδες με μηδέν βαθμούς έχουν ανέβει κατηγορία. Θα δούμε όμως τι θα γίνει στα συγκεκριμένα παιχνίδια, με την προσπάθεια που γίνεται στον Ηρακλή να συνεχίζεται. Φέτος όλοι το ξέρουν πως άλλαξε εντελώς σελίδα σε διοικητικό και αγωνιστικό κομμάτι και πίστευω πως εμείς είμαστε αυτοί που θα ανέβουμε στην επόμενη κατηγορία. Πάντως το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ, θα είναι ένα ντέρμπι από τα παλιά, για να το ευχαριστηθούν και οι φίλαθλοι”.

Δείτε και το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις του Γιάννη Δέλκου.

 

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Ο στόχος για γήπεδο στους Χορτατζήδες και η επίσημη παρουσίαση

Ποδόσφαιρο

Back to Top