“Μόνο Ηρακλής στην Ελλάδα”

Για την φετινή πορεία του Ηρακλή και όχι μόνο μίλησε ο Έντερσον Φοφόνκα.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, τόνισε πως παρακολουθεί ό,τι γίνεται στον Ηρακλή ενώ ξεκαθαρίζει πως στην Ελλάδα δεν υπάρχει άλλη ομάδα εκτός του Ηρακλή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν βλέπει τον Ηρακλή: “Παρακολουθώ τον Ηρακλή, αλλα δυστυχώς δεν μπορώ να βλέπω τα παιχνίδια λόγω της διαφοράς ώρας που υπάρχει με την Ουρουγουάη που βρίσκομαι”.

Για την πορεία του Ηρακλή: “Τα πήγε πολύ καλά στο πρωτάθλημα και μπαίνει με σημαντικό πλεονέκτημα στα πλέι οφ. Η άνοδος είναι ο πιο σημαντικός στόχος. Ξέρω πως βρίσκεται και στον ημιτελικό του κυπέλλου και ο κόσμος έχει ενθουσιαστεί με την φετινή πορεία της ομάδας. Μπορεί να έχασε το πρώτο παιχνίδι αλλά θα πάει στην Ξάνθη να πάρει την πρόκριση”.

Για το αν ξέρει ποδοσφαιριστές του Ηρακλή: “Ξέρω τον Ρομάνο και τον Περόνε. Είμαστε από την ίδια φουρνιά. Οι περισσότεροι είναι νέοι ποδοσφαιριστές και δεν τους ξέρω καλά. Ο Λουκίνας με τα δέκα γκολ κάνει καλή σεζόν. Υπάρχει κι άλλος Βραζιλιάνος που τον αγαπάει ο κόσμος και αυτός είναι ο Χουάντερσον”.

Για το αν έρχεται στην Ελλάδα και την παρουσία του στον Ηρακλή: “Τελευταία φορά ήρθα το Νοέμβρη του 2013. Αγαπώ την Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη και βεβαίως τον Ηρακλή. Όλοι το ξέρουν αυτό. Είναι το πιο σημαντικό να βρίσκεσαι ακόμα στα στόματα των φίλων του Ηρακλή. Μπορώ να βρίσκομαι στην Ελλάδα μόνο τους μήνες Νοέμβρη και Δεκέμβρη”.

Για την ομάδα που έχει ιδρύσει: “Εχω ανοίξει δύο γηπέδακια 5×5 και βρίσκομαι εκεί δύο φορές την βδομάδα. Το όνομα της ομάδας είναι Hercules 9”.

Για τον Σπύρο Παπαθανασάκη: “Εχω ακούσει για τον Σπύρο Παπαθανασάκη. Ήρθε από τον Καναδά και έχει αναγεννήσει την ομάδα απ’ αυτά που βίωσε μετά το 2010”.

Για τα παιδιά του: “Το ένα είναι οκτώ και το άλλο έξι. Περιμένω να μεγαλώσουν λίγο. Είναι Ηρακλής και τα δύο, δεν θα μπορούσαν να είναι κάτι άλλο. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα στην Ελλάδα εκτός του Ηρακλή”.

Για τον κόσμο: “Να συνεχίσουν να αγαπάνε την ομάδα. Ο κόσμος “διψάει” και βλέπει πως θα γίνουν μεγάλα πράγματα φέτος. Είναι μέσα σε δύο μεγάλους στόχους η ομάδα και αυτό είναι ένα κινήτρο για τον κόσμου του Ηρακλή”.
*Οι δηλώσεις του Έντερσον Φοφόνκα δόθηκαν στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθλητικό Μετρόπολις”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top