Έδωσε δικαιώματα, καλείται να δώσει απαντήσεις

Το σχόλιο των συντακτών της BlueArena.

BlueArena, Απόψεις

Όπως και να το κάνουμε, η χθεσινή μέρα ήταν η δυσκολότερη των τελευταίων μηνών για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή. Συνέβησαν διάφορα γεγονότα που χάλασαν την εικόνα υγείας που βγάζει από το καλοκαίρι αυτή η ομάδα, με αποκορύφωμα την κακή εμφάνιση στο παιχνίδι με την Λάρισα.

Αυτή η κακή εικόνα έδωσε το δικαίωμα σε πολύ κόσμο, εντός και εκτός Ηρακλή, να υποθέσει διάφορα, σχετικά με την διάθεση που είχαν να χτυπήσουν το παιχνίδι. Είμαστε οι τελευταίοι που θα κατηγορήσουμε αυτά τα παιδιά (κάτι που φάνηκε σε όλα τα χθεσινά μας κείμενα, για τα οποία κατηγορηθήκαμε από μία μερίδα του κόσμου), ωστόσο ένα είναι το βέβαιο.

Η ομάδα έδωσε χθες δικαιώματα. Και θέλουμε να πιστεύουμε ότι παίκτες-προπονητές, αλλά κυρίως οι υπόλοιποι γύρω από το ποδοσφαιρικό τμήμα (διοικούντες και στελέχη), αντιλήφθηκαν ότι αυτός ο κόσμος μπορεί να ανεχτεί πολλά πράγματα, εκτός από ένα. Το αίσθημα ότι η ομάδα του που τόσο έχει χτυπηθεί από την μαφία του ελληνικού ποδοσφαίρου, συμμετέχει σε περίεργες συζητήσεις.

Ένα κομμάτι του κόσμου το ένιωσε χθες και ξέσπασε. Όχι για την ήττα, αλλά για την κακή εικόνα σε ένα παιχνίδι που ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά πριν την έναρξή του.

Με το χθεσινό παιχνίδι, η ομάδα έβαλε μόνη της πίεση στον εαυτό της. Και αυτή την πίεση καλείται να την διαχειριστεί για να δώσει απαντήσεις, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Μεγάλης Πέμπτης. Μία καλή εμφάνιση, σε συνδυασμό με ένα αποτέλεσμα που αφήνει ορθάνοιχτη την πόρτα της πρόκρισης στον μεγάλο τελικό, θα αποτελέσει βάλσαμο στις πληγές που άφησε το παιχνίδι της Κυριακής.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top