Κερδήθηκε το πρώτο στοίχημα

Το σχόλιο των συντακτών της BlueArena για την άνοδο του τμήματος βόλεϊ.

BlueArena, Απόψεις

Στον προγραμματισμό που έκαναν το περασμένο καλοκαίρι οι άνθρωποι που “τρέχουν” το τμήμα βόλεϊ, είχαν βάλει δύο μεγάλα “στοιχήματα”. Το πρώτο -χρονικά- ήταν η δημιουργία μίας ομάδας που θα εξασφάλισε το ένα από τα δύο εισιτήρια ανόδου. Από χθες το απόγευμα, το συγκεκριμένο στοίχημα κερδήθηκε και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους. Παίκτες, προπονητές, διοίκηση. Ο Ηρακλής επέστρεψε, εκεί από όπου ποτέ δεν έπεσε αγωνιστικά. Και η επιτυχία ειναι ακομα μεγαλύτερη, αν αναλογιστεί κανείς αυτή ήρθε με παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου. Παιδιά που είχαν σαρώσει τα πάντα στις μικές κατηγορίες και φέτος έκαναν το ίδιο και με την ανδρική ομάδα. Αυτά τα παιδιά έγιναν άντρες και σε αυτά θα στηριχθεί ο Ηρακλής τα επόμενα χρόνια να αποκαταστήσει την τάξη στο άθλημα.

Η προσπάθεια για να κερδηθεί και το δεύτερο στοίχημα, ξεκινάει επίσημα από σήμερα, διότι ανεπίσημα είναι προφανές ότι η προσπάθεια για να συμμετάσχει η ομάδα στην Α1 της επόμενη περιόδου, έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό. Σε αυτή την προσπάθεια απαιτείται η συσπείρωση όλων γύρω από τους ανθρώπους που τρέχουν το τμήμα. Αυτοί θα δώσουν τις κατευθυντήριες γραμμές και όλοι εμείς, ο καθένας από το μετερίζι του, οφείλει να σταθεί αρωγός σε αυτή την προσπάθεια.

Αν όλα πάνε καλά με το δεύτερο… στοίχημα, θα πρέπει αυτομάτως να μπει και ένα τρίτο, εξίσου σημαντικό με τα άλλα δύο. Η δημιουργία μίας ομάδας αντάξιας του ονόματος που κουβαλάει αυτός ο σύλλογος στο συγκεκριμένο άθλημα. Ο Ηρακλής δεν μπορεί να αποτελεί το συμπλήρωμα του πρωταθλήματος. Και για να γίνει η ομάδα διεκδικήτρια τίτλων, απαιτείται η εξασφάλιση οικονομικών πόρων. Προς το παρόν όμως, πρέπει όλοι να επικεντρωθούμε στο δεύτερο… στοίχημα.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top