Το είδαμε και αυτό!

Ηρακλής και Εθνικός Σερρών κλήθηκαν σε απολογία για ασυνήθιστο ποντάρισμα στο “όβερ” της μεταξύ τους αναμέτρησης το οποίο φυσικά δεν βγήκε ποτέ!

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Το γεγονός ότι αγωνιστικά, η φετινή ομάδα του Ηρακλή, είναι πολύ δύσκολο να “χτυπηθεί” από άλλες ομάδες της Football League, καθώς ολοκληρώνει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος όντας μέχρι στιγμής αήττητη, φαίνεται ότι έχει ενοχλήσει κάποιους με αποτέλεσμα να κινήσουν έναν μηχανισμό εκτόξευσης λάσπης.

Στο πλαίσιο αυτό, στον Ημίθεο ασκήθηκε δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για τον αγώνα με τον Εθνικό Σερρών, αλλά στο σημερινό συμβούλιο της Football League, οι “μάσκες” έπεσαν και κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του. Τόσο ο εκπρόσωπος του Ηρακλή, όσο και των Σερρών ήταν έξαλλοι, όταν διάβασαν στο…κατηγορητήριο (που μοιράστηκε σήμερα) ότι οι δύο ομάδες κλήθηκαν σε απολογία…”για πιθανή προσπάθεια χειραγώγησης, η οποία απέτυχε” (!). Τι έχει συμβεί; Πολύ απλά η Sportradar ενημέρωσε τις αρχές για ασηνύθιστο στοιχηματικό ποντάρισμα στο “όβερ” της αναμέτρησης, το οποίο φυσικά ουδέποτε βγήκε, καθώς ο αγώνας έληξε 0-1 υπέρ του Ηρακλή!

Έστω κι έτσι όμως, πρέπει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που δύο ομάδες κλήθηκαν σε απολογία επειδή το αποτέλεσμα του μεταξύ τους αγώνα δεν ήταν αυτό που επέλεξε να ποντάρει ο περισσότερος κόσμος! Απίστευτα πράγματα. Όσο για αυτούς που έσπευσαν να πετάξουν υπονοούμενα με βάση το παραπάνω αστείο γεγονός και να ρίξουν για ακόμη μια φορά  λάσπη στον ανεμιστήρα με ανακοινώσεις, ίσως θα πρέπει πρώτα σε να κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη και σε δεύτερη φάση να αναζητήσουν εξιλαστήρια θύματα ή φαντάσματα για την αγωνιστική τους αποτυχία.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top