Δίπλα στους ανέργους η ΠΑΕ Ηρακλής

Για ακόμη μία φορά η ΠΑΕ Ηρακλής δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η ΠΑΕ Ηρακλής ανοίγει τις πύλες της στους ανέργους για το εντός έδρας παιχνίδι κυπέλλου με την Σκόντα Ξάνθη.

Δεν είναι πρώτη φορά που η ΠΑΕ προχωράει σε αυτήν την κίνηση, καθώς μέσα στην φετινή χρονιά έχει επαναληφθεί κι άλλες φορές.

Ο τρόπος για την δωρεάν πρόσβαση στο Καυτανζόγλειο την Πέμπτη (9/4) είναι ο ίδιος. Ο κάθε άνεργος πρέπει να παρουσιαστεί (με την κάρτα ανεργίας του) στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα, ώστε να εξασφαλίσει το εισιτήριο για την είσοδό του στο γήπεδο.

Όσο αφορά τις μέρες, οι άνεργοι θα πρέπει να βρίσκονται στα γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα, την Τρίτη (7/4) και την Τετάρτη (8/4) και όχι την ίδια μέρα (9/4) του αγώνα με την Ξάνθη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής:

“Η ΠΑΕ Ηρακλής 1908 ανοίγει και πάλι τις πόρτες στους άνεργους συμπολίτες μας και τους καλεί στο Καυτανζόγλειο στάδιο για τον πρώτο ημιτελικό με την Skoda Ξανθη την M.Πέμπτη 9/4(ώρα 17:00). Η ΠΑΕ Ηρακλής 1908 και προσωπικά ο πρόεδρος της κ. Σπύρος Παπαθανασάκης αντιμετωπίζουν με ιδιαίτερη ευαισθησία ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας και προσπαθούν με την πρωτοβουλία αυτή να προσφέρουν μια ευκαιρία για διασκέδαση σε ανθρώπους που την έχουν ανάγκη ίσως περισσότερο από όλους τους άλλους και χρειάζονται την υποστήριξη και την αλληλεγγύη μας.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν την συγκεκριμένη αναμέτρηση να επισκεφτούν τα γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα καθώς η διάθεση των εισιτηρίων για τους ανέργους θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής την Τρίτη 7/4 και Τετάρτη 8/4 και ΟΧΙ την ημέρα του αγώνα.”

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top