Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από Εθνικό Σερρών

Η διοίκηση της ομάδας ζητά την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης και τονίζουν ότι μέχρι σήμερα δεν έχουν λάβει επίσημη ενημέρωση για το θέμα

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Οργισμένη ανακοίνωση με βάση την δίωξη που ασκήθηκε από τον Παναγιώτη Καρρά για το παιχνίδι με της 1ης Μαρτίου κόντρα στον Ηρακλή, εξέδωσε η διοίκηση του Εθνικού Σερρών, μέσω της οποίας ζητά την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, καθώς όπως εξήγει: “Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Με έκπληξη και πάλι ενημερωθήκαμε από δημοσιεύματα των Μ.Μ.Ε. ότι ο κος Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος μας, για παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στις 01 Μαρτίου 2015.

Επειδή δεν θα ανεχθούμε ξανά σε βάρος μας τέτοιους είδους συμπεριφορές, καλούμε τον αρμόδιο Πρόεδρο της FOOTBALLLEAGUE και τον κύριο Παναγιώτη Καρρά να μας ενημερώσουν πως άπαντες γνωρίζουν την δίωξη σε βάρος μας, χωρίς εμείς να έχουμε λάβει εγγράφως ή προφορικώς ενημέρωση. Επειδή καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται, ζητούμε την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης και συγκεκριμένα:

Α). Να ανοιχτούν οι λογαριασμοί όλων των εμπλεκομένων και να ερευνηθεί ποιοί εισέπραξαν και πόσα.

B). Να παρέμβει ο αρμόδιος Υπουργός κος ΚΟΝΤΟΝΗΣ και να γίνει έλεγχος αμέσως σε όλες τις ΠΑΕ προκείμενου να διερευνηθεί και εξακριβωθεί ποιές διαθέτουν ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες, ποιές έχουν εξοφλημένους ποδοσφαιριστές και ποιές έχουν σε ισχύ τις ανάλογες εγγυητικές.

Γ). Ποιοί και πώς και με ποίου την άδεια χρησιμοποιούν αγώνες του Πρωταθλήματος της ομάδας μας προκειμένου να κερδίζουν χρήματα εις βάρος μας.

Επειδή κύριε Πρόεδρε της FOOTBALLLEAGUE είμαστε πεπεισμένοι ότι είστε υπέρ της διαφάνειας και της καθαρότητας στο ποδόσφαιρο, τουλάχιστον για την FOOTBALLLEAGUE, σας παρακαλούμε να δώσετε αμέσως στην δημοσιότητα, πόσα χρήματα και πότε, εισέπραξε η κάθε ΠΑΕ, και να μας διαβεβαιώσετε ότι τα προαναφερόμενα είναι στη διάθεση της FOOTBALLLEAGUEκαι ότι όλες οι ομάδες αγωνίζονται με τις ίδιες προϋποθέσεις.

Τέλος κύριε Πρόεδρε σας δηλώνουμε με την παρούσα να μην προχωρήσετε στην επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα προτού ξεκαθαρίσουν τα πάντα για να μπορούμε και εμείς και εσείς να έχουμε ήσυχη την συνείδηση μας.

Επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματος μας προκειμένου να προστατεύσουμε την τιμή και την υπόληψη μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Α) ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟ ΚΟΝΤΟΝΗ ΣΤΑΥΡΟ

Β) ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΥΡΙΟ ΚΑΡΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Γ) Ε.Π.Ο.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Back to Top