Η ΠΑΕ για τα εισιτήρια

Τι αναφέρει η ΠΑΕ Ηρακλής για τα μέτρα τάξης για το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με το τι αποφασίστηκε στα μέτρα τάξης, που έγιναν για το Σαββατιάτικο παιχνίδι του Ευόσμου, με τον Αγροτικο Αστέρα.

Αναλυτικά:

Ολοκληρώθηκαν τα μέτρα τάξης για την αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο όπου τον Ηρακλή εκπροσώπησε ο κ. Μάκης Σαρλής υπεύθυνος ασφαλείας της ομάδας.

Όπως συμφωνήθηκε οι οπαδοί του Ηρακλή θα έχουν στην διάθεση τους το πέταλο του γηπέδου του Ευόσμου με τα εισιτήρια να είναι διαθέσιμα στα εκδοτήρια, ενώ από την διοίκηση της γηπεδούχου ομάδας έγινε σαφές ότι και στην κεντρική θύρα θα μπορούν να βρεθούν φίλοι του Ηρακλή, με τα εισιτήρια και της θύρας αυτής να είναι διαθέσιμα επίσης στα εκδοτήρια.

Μάλιστα χαρακτηριστικό του καλού κλίματος και της συνεργασίας μεταξύ των δύο ΠΑΕ είναι το γεγονός ότι δεν θα υπάρξουν «νεκρές ζώνες» και ότι στην κεντρική θύρα θα φιλοξενηθούν φίλοι και των δύο ομάδων.

Οι οπαδοί του Ηρακλή θα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν άλλη μια φορά στην πράξη το άδικο του μέτρου της απαγόρευσης των μετακινήσεων με την παρουσία τους και την συμπεριφορά τους στο γήπεδο του Ευόσμου.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Back to Top