Σε εξήντα ημέρες κρίνονται όλα…

Το σχόλιο των συντακτών της BlueArena…

BlueArena, Απόψεις

Μπήκαμε στο πιο κρίσιμο δίμηνο της χρονιάς. Σε αυτό το διάστημα θα κριθούν όλα, για όλους.

Στο ποδόσφαιρο, η ομάδα θα μπει στα πλέι οφς με την ταμπέλα του φαβορί. Από την αρχή της χρονιάς έχει αποδείξει ότι είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και μία από τις καλύτερες στην Ελλάδα. Η διαφορά που έχει χτίσει και την οποία μπορεί να διευρύνει στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν στην κανονική διάρκεια, είναι σημαντική, ωστόσο τώρα είναι που απαιτείται ακόμη μεγαλύτερη συγκέντρωση και προσπάθεια. Και φυσικά, πέρα από τα πλέι οφς, υπάρχει και η τεράστια πρόκληση του κυπέλλου. Αυτά τα παιδιά, αυτός ο προπονητής, έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν την ομάδα σε τελικό κυπέλλου, έπειτα από 28 ολόκληρα χρόνια. Κάτι που δεν κατάφερε κανείς από το 1988 και έπειτα. Και από την ομάδα πέρασαν τεράστιοι παίκτες και σπουδαίοι προπονητές.

Στο μπάσκετ, εδώ που έφτασε το πράγμα, θα πρέπει να θεωρείται επιτυχία αν η ομάδα εξασφαλίσει την παραμονή της στην Α2. Όπως εξελίσσεται το πράγμα, ο εντός έδρας αγώνας με τον Φίλιππο Βέροιας, θα κρίνει τα πάντα. Μεσολαβούν τρία παιχνίδια μέχρι τότε, ωστόσο η λογική λέει ότι μέχρι εκείνο τον αγώνα, οι δύο ομάδες θα είναι ισόβαθμες ή θα έχουν διαφορά μίας νίκης. Κάτι που σημαίνει ότι ενδεχόμενο νίκη του Ηρακλή, σε συνδυασμό με τη νίκη που πέτυχε στην Βέροια, θα του χαρίσει την παραμονή. Και εφόσον τελειώσει το φετινό μαρτύριο, πρέπει όλοι να δουν πώς θα πορευτεί αυτό το τμήμα. Διότι αυτό που βιώνουμε φέτος, δεν είναι μπασκετικός Ηρακλής…

Στο βόλεϊ, ακολουθεί η ψυχοφθόρος διαδικασία των πλέι οφς ανόδου. Αν και δεν έχει εικόνα από τις υπόλοιπες ομάδες που θα συμμετάσχουν, η ομάδα του Πάτρα μας έχει πείσει ότι διαφέρει από οποιαδήποτε άλλη της κατηγορίας. Οπότε μας δίνει την βεβαιότητα ότι στο γήπεδο θα κερδίσει ένα από τα δύο εισιτήρια ανόδου. Εφόσον συμβεί αυτό, το ενδιαφέρον θα στραφεί στην επόμενη ημέρα. Οι διοικούντες που έχουν κάνει τεράστια προσπάθεια για να κρατήσουν στη ζωή το πιο επιτυχημένο τμήμα του συλλόγου, είναι αισιόδοξοι ότι θα βρεθεί λύση και η ομάδα θα αποκτήσει το δικαίωμα συμμετοχής στην Α1. Αυτό θα είναι το δεύτερο σημαντικό βήμα. Το τρίτο, θα είναι να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση για να δημιουργηθεί μία ομάδα που θα επαναφέρει την… τάξη σε αυτό το άθλημα.

Και σε αυτό το δίμηνο, απαιτείται η συσπείρωση όλων μας, γύρω από τα τρία τμήματα…

ΥΓ Η νέα… μεταγραφή της BlueArena, ο ΓκοτζΗΡΑ (δική του δημιουργία και η φωτογραφία της… προφητείας των Μάγια), που έρχεται ως συνέχεια του Μιντιακλή και του DrBlue, φανερώνει την διάθεσή μας να εμπλουτίσουμε την ιστοσελίδα με νέες ενότητες και πρόσωπα που διαθέτουν ταλέντο και χιούμορ. Στόχος μας είναι οι μεταγραφές να μην σταματήσουν εδώ. Όποιος ή όποια από εσάς θεωρεί ότι έχει να δώσει πράγματα σε αυτό το σάιτ, είναι καλοδεχούμενος. Από μία ιδέα για νέα στήλη, μέχρι και ενεργή συμμετοχή στην BlueArena. Το ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο σας περιμένει ([email protected]), με μία όμως βασική προϋπόθεση: Να αγαπάει αυτόν τον σύλλογο και να θέλει με τον τρόπο του να βοηθήσει στην γιγάντωσή του. Κάτι που προσπαθούμε από τις 29 Απριλίου 2009, όταν και “γεννήθηκε” στο διαδίκτυο η BlueArena.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top