“Ανοιξε” η Αγίου Δημητρίου…

Πολλοί φίλοι του Ηρακλή ξεκίνησαν με τα αυτοκίνητά τους για να βρεθούν στο πλευρό των παικτών της ομάδας.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Πριν λίγες εβδομάδες ήταν η κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, σήμερα ήρθε το κλείσιμο της Αγ. Δημητρίου στο ύψος του Καυτανζογλείου. Οι οπαδοί του Ηρακλής και δη της “Αυτόνομης Θύρας 10”, έχουν πολλάκις αποδείξει πως οι απαγορεύσεις είναι για να σπάνε.

Η σημερινή προκλητική απόφαση του Σταύρου Κοντονή, να διατάξει στις 10 το πρωί απαγόρευση την ώρα που ο κόσμος του Ηρακλή, είχε μπει στα πούλμαν, έφερε την οργή όλων. Από εκείνη την ώρα, έχουν γίνει πολλές διαβουλεύσεις, δίχως μέχρι και τώρα να βρεθεί ουσιαστική λύση.

Η απαγόρευση θα πρέπει να τονιστεί ισχύει μόνο για την οργανωμένη μετακίνηση και όχι την μεμονωμένη. Αυτή την ώρα, οι φίλοι του Ηρακλή, έχουν κλείσει και τα δύο ρεύματα επί της οδού Αγ. Δημητρίου, ενώ στο σημείο όσο περνάει η ώρα μαζεύονται και άλλοι φίλαθλοι που θέλουν να διαμαρτυρηθούν με αυτόν τον τρόπο.

Μετά από αρκετή ώρα που διήρκεσε το κλείσιμο της Αγ. Δημητρίου, οι φίλοι του Ηρακλή αποχωρούν από το σημείο, με ορισμένους εξ’ αυτών να ξεκινάνε αυτή την ώρα για τη Λαμία, με ΙΧ.

Σχετικά Άρθρα

Νέα επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στο Facebook

Ποδόσφαιρο

Back to Top